ŽELEO SAM DA OSTANEM U ZVEZDI: Evo ko je krivac što je Panter napustio Mali Kalemegdan!
Kevin Panter, Foto: Emilija Jovanović

sve je objasnio

ŽELEO SAM DA OSTANEM U ZVEZDI: Evo ko je krivac što je Panter napustio Mali Kalemegdan!

- On mi je poručio da je sledeća sezona neizvesna, da niko ne zna šta će se desiti i da je sada trenutak da uzmem najveći mogući ugovor i tako sam došao u Milano – rekao je košarkaš Armanija

Objavljeno:

Na veliko razočarenje dobrog broja zvezdaša Kevin Panter je napustio Mali Kalemegdan i potpisao unosan ugovor sa Armainijem iz Milana.

Novi košarkaš Manekena ističe da je imao veliku želju da ostane u Crvenoj zvezdi, ali da ga je agent odvratio od te ideje.

– Oduševljen sam bio Zvezdom, a posebno Beogradom, živeo sam punim plućima. Preporodio sam se u Srbiji. Žao mi je što se sezona završila u aprilu. Pozvao sam agenta i otvoreno ga pitao da li postoji šansa da ostanem u Zvezdi. On mi je poručio da je sledeća sezona neizvesna, da niko ne zna šta će se desiti i da je sada trenutak da uzmem najveći mogući ugovor i tako sam došao u Milano – rekao je Kevin Panter tokom Instagram lajva.

Amerikanac je detaljno objasnio kako je stigao u Beograd i kada je prelomio u glavi da treba da bude onaj pravi.

- Situacija je bila sledeća. Pozvao me je Šakota i rekao potreban si mi, fali mi skorer kao ti. Čak i tada sam bio skeptičan, nisam znao šta da očekujem, ali sam prelomio jer nisam bio zadovoljan u Olimpijakosu –rekao je Panter i dodao:

– Bio sam u velikom problemu u Olimpijakosu, pokušao sam da promenim igru. Pošteno sam se zamislio kakav sam igrač. Pričao sam i sa agentom, bilo mi je teško, ali onda sam došao u Zvezdi u sve je eksplodiralo. Tada mi je kliknulo u glavi, ovo sam ja, svi ćete da znate ko sam i šta mogu da doprinesen. To sam dobio u Zvezdi. Uvek imam samopouzdanje i tako želim da nastavim. Nagledao sam se svega od nekih drugih igrača koji su napravili loše poteze u Evropi. Zahvalan sam na svemu što imam.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.