OTKRIVENO: Ovo je razlog problema između Trinkijerija i Partizana!
Foto: Starsport©

briga za grobare

OTKRIVENO: Ovo je razlog problema između Trinkijerija i Partizana!

Videćemo šta će se dogovoriti sa prvim čovekom crno-belih

Objavljeno:

Da li će Andrea Trinkijeri ostati u Humskoj je pitanje koje najviše muči sve navijače Partizana.

Prošle nedelje je Italijan na svom zvaničnom Tviter nalogu objavio veoma čudnu poruku, koju su mnogi okarakterisali kao oproštaju, što je izazvalo mnogo pažnje, a nakon izjave Ostoje Mijailovića bilo je jasno da je sudbina Trinkijerija u crno-belom veoma neizvesna.

Maxbet sport je došao do saznanja koji su razlozi Trinkijerijeog nezadovoljstva i zašto postoji problem oko nastavka saradnje. Kao što se pretpostavljalo, u pitanju je novac. Predsednik Partizana je ponudio sjajnom stručnjaku nešto manje od 150.000 evra manje nego što bi trebalo da dobije u sezoni 2020/21, a razlog za to je finansijska kriza prouzrokovana koronavirusom.

Italijan to nije želeo da prihvati, a kao dodatni problem navodi se i nezadovoljstvo u igračkom kadru. Košarkašima Partizana je ponuđeno da u sledećoj sezoni dobiju sedam plata, umesto osam koliko je prethodno rečeno, što se takođe nije svidelo Trinkijeriju.

Videćemo šta će biti na današnjem sastanku Ostoje Mijailovića i Andree Trinkijerja i da li će nastaviti saradnju sa Partizaom... Grobari se nadaju najboljem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.