PARTIZAN REŠAVA JOŠ JEDNO GORUĆE PITANJE: Ovo je možda i najbitniji potpis pred sledeću sezonu!
Gordić i Volden, Foto: Emilija Jovanović

SJAJNE VESTI ZA GROBARE

PARTIZAN REŠAVA JOŠ JEDNO GORUĆE PITANJE: Ovo je možda i najbitniji potpis pred sledeću sezonu!

Crno-beli se nisu pokolebali time što su ponovo ostali bez Evrolige...

Objavljeno: 18:11h

Partizan radi punom parom ne bi li zadržao okosnicu, iliti većinu tima pred narednu sezonu. Ekipa koja je na svim poljima zauzimala najviše pozicije, pre prekida sezone, sada je objavila da je produžen još jedan jako bitan ugovor sa svojim igračem.

Posle potpisa sa Vilom Mozlijem, Markusom Pejdžom, Radetom Zagorcem i Ognjenom Jaramazom, crno-beli su odlučili da novi ugovor potpiše i prekaljeni as Nemanja Gordić, jedan od ključnih igrača, kada se pogledaju svi segmenti košarkaške igre (kako na parketu, tako i ono što se dešava iza kulisa).

Tu informaciju preneo je italijanski novinar Luka D'Alesandro koji se u poslednje vreme profiliše u nekoga ko odlično prati tokove informacija u svetu balkanske i cele južnoevropske košarke.

Nemanja Gordić ima 31 godinu, a u prethodnoj sezoni je u Evrokupu postizao u proseku 9.4 poena, uz 2.7 skokova i 3.3 asistencije po meču, međutim, njegova vrednost Trinkijerijevom timu ne može da se meri samo statistikom.

- U navikavanju na život u Beogradu posebno mi je pomogao Gorda (Nemanja Gordić prim.aut.), on sedi u svlačionici pored mene i MNOGO mi je olakšao kada sam tek došao. Pokazao mi je gde da kupujem hranu, gde da idem u različite prodavnice - pričao je u velikom intervjuu za Espreso.co.rs Vil Mozli, jedan od najboljih košarkaša crno-belih ove sezone.

Tokom karijere Gordić je igrao za Budućnost, Lotomatiku iz Rima, Azomvaš, Igokeu i Cedevitu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.