ČOVIĆ PROZVAO OSTOJU MIJAILOVIĆA ZBOG "UMETNOSTI": Ne možete da osvojite nešto što niste osvojili!
Ostoja Mijailović i Nebojša Čović, Foto: Beta/Branislav Božić, Zorana Jevtić

Ne želi da seiri

ČOVIĆ PROZVAO OSTOJU MIJAILOVIĆA ZBOG "UMETNOSTI": Ne možete da osvojite nešto što niste osvojili!

Predsednik Zvezde se osvrnuo između redova na izjavu Ostoje Mijailovića

Objavljeno:

Nebojša Čović održao je u ponedeljak konferenciju za medije povodom odlaska Dragana Šakote sa mesta trenera Crvene zvezde.

Prvi čovek kluba s Malog Kalemegdana se dotakao i brojnih tema, na neki način i rezimirao sezonu koja je prekinuta, odnosno čiji je nastavak otkazan i prokomentarisao odluku Evrolige da Zvezda ostane u tom takmičenju i naredne godine.

Tom prilikom je onako, između redova, pecnuo i predsednika Partizana Ostoju Mijailovića koji je rekao da je to bila prava umetnost da Zvezda sa trećeg mesta u ABA ligi ostane u Evroligi, a ne uspeh menadžmenta.

- Meni je žao što se sezona ovako završila, jer sam siguran da bi u završnici ABA i domaće lige Zvezda sigurno uzela dva trofeja da se sezona nastavila. Počeli smo da rastemo i u Evroligi, ostalo je 6 kola i dobar raspored gde je jedan od klubova bio Real iz Madrida, koji je jači od nas, dok su ostali tu negde. Završilo se tako kako se završilo i to je odluka Evrolige i normalno je da se standard primeni i u dubinu što je i učinjeno - rekao je Čović i dodao o "umetnosti":

- Nemamo nikakav osećaj da je nama nešto poklonjeno, desilo se nešto u ovim okolnostima što je tako kako je. Da li je to umetnost ili nije umetnost, zaključite sami. Napravili smo ono što su naši cijevi u okolnostima u kojima smo bili.

On se osvrnuo i na odluke koje je donela i na koje je uticala Evroliga.

- Zvezda će igrati Evroligu. Ja čestitam i Partizanu i Budućnosti i Cedevita Olimpiji i verujem i Mornaru njihov plasman u Evrokup i voleo bih da naprave što je moguće bolje rezultate. Sve ovo je moglo da se dogodi i obrnuto. Tako da ne vidim ni jedan razlog za bilo kakva seirenja, nadmudrivanja i prepucavanja, ali ne možete da osvojite nešto što niste osvojili. Ako je otkazano ono što je trebalo da se dovede do kraja, a otkazano je iz sasvim opravdanih razloga - rekao je Čović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.