OGLASILA SE POLICIJA POVODOM MEČA BUDUĆNOST - ZVEZDA: Dobro pročitajte šta su poručili organi javnog reda i mira!
Detalj sa meča Budućnost - Zvezda iz prošle sezone, Foto: Beta/Savo Prelević

UPUTILI SAOPŠTENJE RUKOVODSTVU ABA LIGE

OGLASILA SE POLICIJA POVODOM MEČA BUDUĆNOST - ZVEZDA: Dobro pročitajte šta su poručili organi javnog reda i mira!

Saopštenje prenosimo celo, bez dodatnih izmena

Objavljeno:

Povodom predstojećeg derbija 13. kola ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde, koji bi trebao da se odigra od 18 časova u dvorani "Morača", oglasio se i direktor policije Crne Gore Veselin Veljović.

Saopštenje prenosimo celo, bez dodatnih izmena:

- Obaveštavam da je Uprava policije preduzela sve neophodne mere i radnje u cilju bezbednog odigravanja košarkaške utakmice koja je zakazana za večeras u 18,00 časova u Podgorici. Uprava policije garantuje da će se igrači Crvene Zvezde od momenta dolaska u Crnu Goru, boravka u njoj i za vreme trajanja utakmice i nakon nje, osećati bezbedno. Obaveštavamo Vas da ne postoje ni najmanji razlozi da se ova utakmica ne odigra, jer ništa ne ukazuje da može doći do incidenata koji mogu ugrožiti sigurnost članova KK Crvena Zvezda - piše u dopisu direktora policije Veselina Veljovića upućenog rukovodstvu ABA lige.

Podsetimo, košarkaši Crvene zvezde izašli su iz aviona na surčinskom aerodromu, ali je uprava srpskog šampiona rezervisala kartu za naredni let koji je zakazan u 13.40 časova. Derbi ABA lige na programu je od 18.00.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.