NASTAVLJA SE SAGA: Sada se oglasila i Budućnost - Bokan je imao šta da poruči Crvenoj zvezdi!
KK Budućnost - KK Crvena zvezda, detalj iz Morače, Foto: Printcreen/ABA liga

JAKE REČI

NASTAVLJA SE SAGA: Sada se oglasila i Budućnost - Bokan je imao šta da poruči Crvenoj zvezdi!

Podgoričani su imali šta da kažu

Objavljeno:

Budućnost se oglasila veoma kratkim saopštenjem povodom vesti da košarkaši Crvene zvezde nisu otputovali u Podgoricu na meč koji je zakazan za 18 časova u Hali Morača.

- KK Budućnost Voli ima dovoljno iskustva kada su u pitanju igre koje ni na koji način ne pripadaju sportskom terenu. Očekujemo Crvenu Zvezdu u Morači, na utakmici u 18h. Budućnost Voli će se boriti za pobedu i ostanak na prvom mestu na tabeli ABA lige - stoji u saopštenju, koje je verovatno "naručio" Dragan Bokan.

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda foto: Starsport©

Podsetimo, igračima crveno-belih stiglo je obaveštenje da napuste avion neposredno pred poletanje za Crnu Goru gde je trebalo da odigraju meč 13. kola ABA lige protiv Budućnosti, čije su odlaganje tražili u nedelju

Igrači su i dalje na aerodromu, sede, čekaju odluku rukovodstva regionalnog takmičenja, jer letova i dalje ima, ne znači da neće otputovati, kako saznaje Espreso.co.rs iz izvora bliskih klubu. Klub najviše zabrinjava što igračima i stručnom štabu niko ne može da garantuje bezbednost usled novonastale političke situacije.

Dakle, ova saga će očigledno još trajati.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.