FILMSKI OBRT PRED MEČ U MORAČI: Igrači Zvezde došli na aerodrom, ali onda...
KK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

DA LI JE MOGUĆE?

FILMSKI OBRT PRED MEČ U MORAČI: Igrači Zvezde došli na aerodrom, ali onda...

Ovo je zaista neverovatno!

Objavljeno: 11:06h

Igrači Crvene zvezde bili su na aerodromu "Nikola Tesla", delovalo je da će poleteti ka Podgorici, ali u poslednji čas su napustili avion koji je otišao bez njih!

Igračima crveno-belih stiglo je obaveštenje da napuste avion neposredno pred poletanje za Crnu Goru gde je trebalo da odigraju meč 13. kola ABA lige protiv Budućnosti, čije su odlaganje tražili u nedelju

Inače, već smo preneli vest podgoričkih Vijesti koje tvrde da su "zvezdaši" krenuli put glavnog grada Crne Gore, sa oznakom da će utakmica sigurno biti odigrana.

Hala Morača
Hala Morača foto: Youtube / Printscreen

Tim sa Malog Kalemegdana tražio je od rukovodstva ABA lige da se meč pomeri zbog političkih tenzija u Crnoj Gori, ali se oni u međuvremenu nisu oglasili.

Igrači su i dalje na aerodromu, sede, čekaju odluku rukovodstva regionalnog takmičenja, jer letova i dalje ima, ne znači da neće otputovati, kako saznaje Espreso.co.rs iz izvora bliskih klubu.

Klub najviše zabrinjava što igračima i stručnom štabu niko ne može da garantuje bezbednost usled novonastale političke situacije.

Utakmica je bila na programu od 18 časova ovog ponedeljka, ali kako sada stvari stoje, teško da će se održati.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.