OBRADOVIĆ NIKAD NIJE BIO U OVAKVOJ SITUACIJI: Da li je to Željko najavio odlazak iz Fenerbahčea?!
Željko Obradović po prvi put verovatno u karijeri nema rešenje za agoniju u kojoj se nalazi njegov klub, Foto: Printscreen/Youtube/Zelimir HBK

Njegove reči odzvanjaju

OBRADOVIĆ NIKAD NIJE BIO U OVAKVOJ SITUACIJI: Da li je to Željko najavio odlazak iz Fenerbahčea?!

Najtrofejniji trener Evrope je rekao da je vreme za ozbiljne odluke i promene

Objavljeno:

Crnoj seriji Fenerbahčea nema kraja! Turski klub je u četvrtak upisao četvrti uzastopni poraz u Evroligi, ukupno deveti i sve je dalje od plasmana u Top 8, a nema sumnje da Željko Obradović prolazi kroz najteži period u trenerskoj karijeri.

"Kanarinci" su izgubili od najgoreg tima Evrolige, Zenita, trojkom u poslednjim sekundama meča i tako je samo produbljena agonija u kojoj se trenutno nalaze.

Već neko vreme je jasno da je ekipa iz Istanbula u ozbiljnoj krizi, a sada po prvi put na konferenciji posle meča je delovalo kao da ni najtrofejniji trener Evrope nema rešenje da podigne tim.

- U teškom smo trenutku. Očigledno je da moramo da reagujemo na neki način. Nema šanse da više možemo ovako - rekao je Obradović.

Potom je rekao da je vreme da se donesu neke odluke, a mnogi su mišljenja da je između redova poručio da bi mogao da napusti klub.

- Čestitke Zenitu na pobedi, čestitke i našim navijačima za prelep ambijent koji su nam priredili. Što se nas tiče, moramo da razmislimo i da donesemo odluku za sve ostalo. Nadam se da me razumete. Toliko od mene za večeras - završio je Obradović svoje izlaganje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.