DELIJE SE OGLASILE PRED NOVI MEČ IZMEĐU ZVEZDE I OLIMPIJAKOSA: Objavili proglas za sve navijače crveno-belih!
Delije i Gejt 7 na jednoj od prethodnih utakmica Evrolige u Beogradu, Foto: Dado Đilas

Novi okršaj braće

DELIJE SE OGLASILE PRED NOVI MEČ IZMEĐU ZVEZDE I OLIMPIJAKOSA: Objavili proglas za sve navijače crveno-belih!

Oni su pozvali na što veći odziv kako bi se pružila podrška ekipi da stigne do pobede, ali i da se pokaže da ovakvo bratstvo među navijačima ne postoji nigde na svetu

Objavljeno: 09:48h

U samo desetak dana Crvena zvezda i Olimpijakos odigraće dve važne utakmice, a Evropa će biti svedok dva neverovatna spektakla u režiji pobratimljenih navijača.

Prošle nedelje su se dva bratska kluba sastali u okviru fudbalske Lige šampiona, a ovog petka je na programu okršaj u okviru košarkaške Evrolige u Beogradu.

Ni Zvezda ni Olimpijakos ne blistaju ove sezone, nalaze se u donjem delu tabele Evrolige, pa je večerašnji meč (19.00) u Areni bitan za obe ekipe, kako bi krenule uzlaznom putanjom. Kvota na Zvezdu je 2,05, a na grčki tim 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Olimpijakosa.

Tim povodom su se oglasili i najvatreniji navijači Zvezde koji su objavili proglas u kome pozivaju sve navijače da dođu u "Štark arenu" i pruže podršku voljenom timu, ali i ugoste grčku braću.

- Pozivamo sve Delije da dođu da bodre naš klub sutra u Areni, kako bi došli do pobede i nastavili borbu za prvih 8 na tabeli. Takođe, hajde da pokažemo po ko zna koji put da je bratstvo između dve navijačke grupe, mnogo više od toga i da ne postoji nigde na svetu! Sever sutra treba da se pojavi u što većem broju. Idemo Delije - stoji u proglasu navijača.

I jedni i drugi ne igraju na zavidnom nivou u Evroligi ove sezone, a ovo će biti prilika za beogradske crveno-bele da prekinu niz od 3 uzastopna poraza u svim takmičenjima i da se izjednače u skoru sa Olimpijakosom.

Utakmica u Beogradsko areni počinje u 19h.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.