U ZVEZDU STIGLO VAŽNO PISMO IZ FIBA: Odmah su ga pokazali javnosti!
Nebojša Čović, Foto: Starsport©

nemaju zabranu

U ZVEZDU STIGLO VAŽNO PISMO IZ FIBA: Odmah su ga pokazali javnosti!

- Čisti smo, ne postoji Dangubić slučaj - navode iz kluba sa Malog Kalemegdana

Objavljeno:

Poslednjih dana u košarkaškim kuloarima je počelo da se priča kako Crvena zvezda navodno ima zabranu dovođenja igrača zbog neisplaćenih dugovanja prema bivšim igračima.

Povodom pisanja da crveno-beli imaju slučaj pred BAT-om, saopšteno je sa beogradski klub nema nijedan slučaj, jer u suprotnom ne bi mogao da igra u EL.

- Zvezda nema nijedan slučaj pred BAT tribunalom i nije u bilo kakvom procesu. Sve glasine koje su se pojavile su netačne. Nema BAT-a Dangubića, stiglo nam je pismo generalnog sekretara, nema nikakav proces. Bez finansijskog fer-pleja ne možemo da igrao EL, čisti smo, ne postoji Dangubić slučaj.

Zvezdu u petak očekuje duel sa Asvelom
Zvezdu u petak očekuje duel sa Asvelom foto: Starsport©

Povodom glasina i spekulacija koje su se pojavile prethodnih dana, da KK Crvena zvezda mts ima navodna zaostala dugovanja i neregulisane obaveze prema pojedinim igračima i zabranu dovođenja igrača (BAT) brojnim novinarima je prezentovano pismo potpisano od generalnog sekretara FIBA Andreasa Zagklisa (datum 13.11.2019.godine) koje je stiglo na adresu našeg kluba, u kome se jasno navodi da KK Crvena zvezda mts nema zabranu dovođenja igrača, niti bilo kakvih neregulisanih obaveza - stoji u kratkom saopštenju Crvene zvezde.

Novinarima je prezentovano pismo potpisano od generalnog sekretara FIBA Andreasa Zagklisa (datum 13.11.2019.godine) koje je stiglo na adresu kluba, u kome se jasno navodi da KK Crvena zvezda mts nema zabranu dovođenja igrača, niti bilo kakvih neregulisanih obaveza!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.