NIMALO DOBRE VESTI U TABORU ZVEZDE: Ove informacije će baš zabrinuti Delije pred Asvel i Večiti derbi!
Beron Perperoglu i Čović, Foto: Starsport©

mnogo povreda

NIMALO DOBRE VESTI U TABORU ZVEZDE: Ove informacije će baš zabrinuti Delije pred Asvel i Večiti derbi!

Gavrilović je zdravstvenom stanju ekipe

Objavljeno:

Košarkaše Crvene zvezde očekuje utakmica 8. kola Evrolige protiv francuskog Asvela u petak od 19 časova u Štark areni.

Trener srpskog i regionalnog šampiona, Andrija Garvrilović, je pred duel sa Franuzima otkrio kakvav je zdravstveni biltenu u timu sa Malog Kalemegdana.

Ono što je najviše brine sve zvezdaše je stanje Stratosa Perperoglua.

- Pod znakom pitanja je Perperoglu jer protekla tri dana nije trenirao s ekipom, videćemo da li će i kada moći da se uključi - rekao je trener Andrija Gavrilović i otkrio o kakav povredi je tačno reč.

- Stratos ima dugotrajnu povredu kolena koja mu nekad donosi smetnje u smislu oticanja i bola. Kada uspe da se odmori i kada mu terapije pomognu, odnosno kada je otok manji – spreman je da igra. Kada odigra četiri utakmice u osam dana, posledice su takve da mora da odmori. Njegovo stanje se prati iz dana u dan.

Derik Braun
Derik Braun foto: Starsport

Jedno od najvećih pojačanja Zvezde u ovom prelazom roku Derik Braun nije oduševio svojim partijama, a dobar deo sezone je propustio zbog povrede.

- Derik Braun se uključio u rad ekipe i nije u optimalnoj formi, ali radi na tome. Filip je počeo da radi s ekipom od jutros, očekujemo da se vrati u tim, ali ćemo u dogovoru s lekarima videti da li će moći da se uključi u punom obimu.

Davidovac ima problem sa leđima.

- Oseća povremeno bol u leđima. Sada trenira s ekipom, prati se njegovo stanje, izgubio je malo forme i energije. Iz dana u dan pratimo njegovu situaciju. Kada se dobro oseća može da nam pomogne više. Radi preventivne vežbe kako bi sanirao povredu. Sa ekipom je, ali ćemo videti u kakvom će stanju dočekati Asvel - zaključio je Gavrilović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.