GROBARI U AKCIJI! Partizanovci iz unutrašnjosti kupuju sezonske za Grobare iz BG: Ostoja im pomogao da reše problem
Navijači Partizana su pokrenuli akciju solidarnosti, Foto: Starsport©

Akcija solidarnosti

GROBARI U AKCIJI! Partizanovci iz unutrašnjosti kupuju sezonske za Grobare iz BG: Ostoja im pomogao da reše problem

Reč je o partizanovcima iz unutrašnjosti ili iz dijaspore koji žele da kupe pristalicama crno-belih iz Beograda i okoline sezonske karte koji nisu u mogućnosti da kupe sezonske, jer će oni biti u mogućnosti da češće odlaze i podržavaju voljeni klub

Objavljeno:

Košarkaški klub Partizan je počeo sa prodajom sezonskih ulaznica za predstojeću sezonu, u kojoj će crno-beli igrati u Beogradskoj areni.

U međuvremenu, navijači Partizana su pokazali veliku solidarnost među sobom, pa je tako nekolicina njih na Tviteru pokrenula svojevrsnu akciju.

.

Time bi ljudi koji ređe su u mogućnosti da dolaze na utakmice delili sa ljudima iz Beograda sezonske karte, a da njihova mesta kada ne mogu da prisustvuju ne budu prazna u hali, nego da uvek ima navijača.

Veliki broj Grobara se priključio u ovu akciju, međutim, kada je počela prodaja ulaznica u ponedeljak, preko sajta Tiketlajna došlo je do određenih komplikacija o čemu su putem Tvitera obavestili i predsednik kluba Ostoju Mijailovića.

On im je ubrzo odgovorio i uputio ih na direktora Mlađana Šilobada, koji će im od utorka pomoći da realizuju svoju ideju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.