OSEĆAJTE SE PRIJATNO U SVOJOJ KOŽI: Kombinacije odeće i nakita koje svaka žena treba da ima!
Svaka žena želi da zrači pozitivnom energijom i zdravim telom, Foto: Profimedia

lepo i zdravo

OSEĆAJTE SE PRIJATNO U SVOJOJ KOŽI: Kombinacije odeće i nakita koje svaka žena treba da ima!

Odavno je poznatno da je poludrago kamenje dar iz prirode obogaćeno plemenitim svojstvima koja pozitivno utiču na osobu koja ih nosi

Objavljeno:

Svaka žena želi da zrači pozitivnom energijom i zdravim telom, jer: kako zračiš, tako privlačiš!

Kada bi to moglo da se postigne jednim komadom obuće ili odeće bilo bi idealno, ali nismo daleko od toga!

Odavno je poznatno da je poludrago kamenje dar iz prirode obogaćeno plemenitim svojstvima koja pozitivno utiču na osobu koja ih nosi. Pored toga, poludrago kamenje ima još niz pozitivnih dejstava: podiže raspoloženje, imunitet i energiju! Uz sve to, minđuše od poludragog kamenja su vrlo elegante, sofisticirane i luksuzne.

Minđuše MIDI WHITE su neophodan komad nakita.

foto: Promo

Sačinjene su od belog korala (dragulja mira, radosti i uživanja u životu) oplemenjenog Swarovski kristalom, draguljem čistog luksuza. Veoma sofisticirane, srednjeg formata. Možete ih poručiti OVDE po ceni od SAMO 990RSD ili pozivom na broj 011/4420502 svakog radnog dana od 9 - 17h.

Žene kojima je potrebna emotivna, fizička i intelektualna ravnoteža, to mogu postići uz pomoć prelepih Midi Purple minđuša koje su sačinjene od purpurnog ahata oplemenjenog Swarovski kristalom.

foto: Promo

Možete ih poručiti OVDE po ceni od SAMO 990RSD ili pozivom na broj 011/4420502 svakog radnog dana od 9 - 17h.

Ako pak želite da prestanete samo da sanjarite o ljubavi, boljem životu ili poslu, onda su Midi Turquoise prave minđuše za Vas!

foto: Promo

Sačinjene od tirkiznog žada, dragulja koji ostvaruje snove i čini stvari mogućim i Swarovski kristala, dragulja čistog luksuza, definitno su komad nakita koji Vam je potreban. Možete ih naručiti OVDE po ceni od SAMO 990RSD ili pozivom na broj 011/4420502 svakog radnog dana od 9 - 17h.

*Svaki komad nakita dolazi uz karticu o vlasništvu dragulja i uz vrećicu za čuvanje.

Moderna haljina A kroja istaći će Vašu figuru i podići Vam samopouzdanje u nezaobilaznom tartan printu, sa kaišem. Ima kragnu i raskopčava se kao košulja, a tkanina je obogaćena čipkom.

foto: Promo

Možete je poručiti OVDE po ceni od 2.590 RSD ili pozivom na broj 011/4420502.

Košulju sa mašnom i kristalnim dugmićima možete nositi i na poslovne sastanke kao i u večernji izlazak. Odlično se uklapa sa džinsom, pantalonama i suknjama. Možete je poručiti OVDE po ceni od 1.990 RSD ili pozivom na broj 011/4420502.

foto: Promo

Svaku kombinaciju, elegantnu ili sportsku, možete dopuniti pravim nakitom kao što su narukvica city nude , od dragulja Rodonit (dragulj emotivne ravnoteže, neguje ljubav I humanost I potpomaže dosezanju najviših potencijala),

foto: Promo

koju možete naručiti OVDE po ceni od 1.590 RSD, ili pozivom na broj 011/4420502.

ili minđuše double black,

foto: Promo

od crnog oniksa - dragulja iskrenosti, oštroumnosti i duhovne snage koje možete naručiti OVDE po ceni od 790 RSD, ili pozivom na broj 011/4420502.

Ceo asortiman možete pogledati OVDE i pronaći Vašu novu omiljenu kombinaciju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.