KUZMIĆ PREBAČEN U BEOGRAD: Helikopter sleteo u srpsku prestonicu, sledi operacija!
Helikopter sa Ognjenom Kuzmićem je sleteo u Beograd, Foto: Adria Media TV

Hitno je dovezen

KUZMIĆ PREBAČEN U BEOGRAD: Helikopter sleteo u srpsku prestonicu, sledi operacija!

Košarkaš je doživeo prelome kostiju lica i obe vilice, a ima i otok na mozgu kako je rečeno iz UKC u Banja Luci

Objavljeno:

Helikopter koji je prevozio Ognjena Kuzmića iz Banja Luke za Beograd sleteo je u srpsku prestonicu, gde će u Urgentnom centru KBC lekari preuzeti brigu o srpskom košarkaškom reprezentativcu.

Helikopter je sleteo oko 12.20, posle nešto manje od jednog časa leta od KBC Republike Srpske, a očekuje se da posle novih pregleda bude podvrgnut operaciji.

Vlada Republike Srpske je dala helikopter da se košarkaški reprezentativac naše zemlje prebaci na lečenje u prestonicu Srbije.

Košarkaš Crvene zvezde je nakon nesreće uveden u indukovanu komu kako bi lakše podneo put do Beograda, ali i usled jakih bolova.

Pre poletanja iz Banja Luke, što možete pogledati na snimku ispod, doktor Vladimir Đajić, je otkrio kakvo je njegovo zdravstveno stanje.

- Pacijent se nalazi na aparatima za mehaničku ventilaciju. Obavljena ja sva neophodna inicijalna dijagnostika i započet terapijski tretman. Zbog ozbiljnosti zdravstvenog stanja i saniranja povreda biće transportovan u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije - rekao je Đajić.

Kuzmić je doživeo saobraćajnu nesreću u nedelju u ranim jutarnjim satima kada se vraćao sa svadbe u Prijedoru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.