IMA OTOK NA MOZGU, PRELOME LICA I VILICE: Nove informacije o zdravstvenom stanju teško povređenog Ognjena Kuzmića!
Ognjen Kuzmić doživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću, Foto: Starsport©

Situacija je ozbiljna

IMA OTOK NA MOZGU, PRELOME LICA I VILICE: Nove informacije o zdravstvenom stanju teško povređenog Ognjena Kuzmića!

Srpski košarkaš se hitno prebaciju iz Banja Luke za Beograd

Objavljeno:

Ognjen Kuzmić, košarkaški reprezentativac Srbije, nakon saobraćajne nesreće stavljen je na aparate za mehaničku ventilaciju i u toku je njegov helikopterski transport za Urgentni centar Kliničkog centra Srbije.

Generalni direktor UKC Republike Srpske dr Vlado Đajić rekao je da je Kuzmić zadobio prelome kostiju lica i vilice, otok mozga, te nagnječenje grudnog koša. - Pacijent se nalazi na aparatima za mehaničku ventilaciju. Obavljena ja sva neophodna inicijalna dijagnostika i započet terapijski tretman. Zbog ozbiljnosti zdravstvenog stanja i saniranja povreda biće transportovan u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije - rekao je Đajić.

S druge Kuzmićev prijatelj Bogdan Ilić u nesreći je zadobio dominatne povrede glave i kostiju lica. - Pacijent se nalazi na aparatima za mehaničku ventilaciju. Ostaje na daljem bolničkom liječenju i praćenju u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje UKC RS. Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su preuranjene - rekao je načelnika Urgentnog centra dr Dragan Rakanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.