KOŠARKAŠKI ZEMLJOTRES! TOMIĆ ZAVRŠAVA VELIKO POJAČANJE: Crvena zvezda dovodi Džejmsa Gista?
Foto: AP

transfer bomba

KOŠARKAŠKI ZEMLJOTRES! TOMIĆ ZAVRŠAVA VELIKO POJAČANJE: Crvena zvezda dovodi Džejmsa Gista?

Trener Zvezde uspostavio direktan kontakt sa bivšim igračem Partizana

Objavljeno: 22:52h

Crvena zvezda je rešena da se ozbiljno pojača pred početak nove sezone. Crveno-beli su nanišanili igrača za Evroligu, a u pitanju je nekadašnji član Partizana Džejms Gist.

Kako prenosi grčki portal "SDNA" Milan Tomić trener Crvene zvezde lično je kontaktirao nekadašnjeg igrača Panatinaikosa u želji da ga vrati u Srbiju.

Nema sumnje da bi ovaj transfer prilično razljutio navijače Partizana kojima je Gist bio jedan od miljenika dok je nosio dres crno-belih u sezonama velike dominacije crno-belih.

Gist u duelu sa Antićem
Gist u duelu sa Antićemfoto: EPA/Andrej Cukić

Kako se ističe, Tomićeva ponuda nekadašnjeg igraču Partizana je „veoma dobra“. Tomić je po završetku sezone bio na odmoru u Grčkoj, ali je danas bio na sastanku Evrolige u Barseloni, pa je moguće da je kontakt uspostavljen prethodnih dana.

Gist je bez kluba otkako se na kraju minule sezone oprostio od Zelenih, a pošto se Crvena zvezda vratila u Evroligu, rastu joj šanse da angažuje vrsnog defanzivca i skakača. To je upravo slamka za koju se i drže odgovorni na Malom Kalemegdanu.

Košarkaš rođen u Turskoj je od 2008. godine u Evropi i igrao je za Anđeliko Bjelu, Lokomotivu, Partizan, Fenerbahče i Unikahu, a od 2012. je bio član Panatinaikosa. Sa Zelenima je osvojio pet prvenstava Grčke i šest trofeja Kupa, međutim nije uspeo da se popne na krov Evrope, ali će i bez obzira na to biti i te kako tražen ovog leta na "košarkaškoj pijaci", pošto i sa 32 godine može mnogo toga da ponudi.

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.