ZNAŠ KAD ĆEŠ VIŠE DA SUDIŠ EVROLIGU? NIKAD! Grobari ovaj snimak Milana Tomića sa finala KLS ne prestaju da dele!
Reč je o snimku Milana Tomića sa treće utakmice, Foto: Printscreen/Twitter/@PavloviMilo

Pročitali mu s usana

ZNAŠ KAD ĆEŠ VIŠE DA SUDIŠ EVROLIGU? NIKAD! Grobari ovaj snimak Milana Tomića sa finala KLS ne prestaju da dele!

Snimak koji i tri dana nakon završene finalne serije i dalje je jedan od najdeljenijih među navijačima crno-belih

Objavljeno:

Finale plej-ofa KLS je završeno pre nekoliko dana, Crvena zvezda je osvojila titulu kontroverznim poenima Bilija Berona u poslednjoj sekundi četvrte utakmice, međutim, navijačka prepucavanja na društvenim mrežama i dalje traju.

I dok Delije likuju i slave peti uzastopni šampionski pehar na jednoj strani, sa druge strane bes i nezadovoljstvo Grobara ne jenjava, pre svega zato što smatraju da su sudije žestoko oštetile njihov tim.

A osim toga što su u četvrtom meču u odlučujućim trenucima arbitri prevideli da dva puta dosude evidentne korake Bilija Berona kod postizanja ključnih poena u meču, navijači crno-belih smatraju i da je njihova ekipa pokradena i u prethodnim mečevima.

Grobari smatraju da je Zvezda izvršila pritisak na sudije, a sada među njima na Tviteru kruži snimak sa treće utakmice koju je takođe dobila Crvena zvezda.

Na snimku je trener crveno-belih, Milan Tomić, koji u jednom trenutku nezadovoljan jednom sudijskom odlukom govori nešto jednom od arbitara.

Neki navijači Partizan kažu da izgovara "Znaš kad ćeš više da sudiš Evroligu (možda i ?! Nikad", dok drugi tvrde da izgovara "Znaš kad ćeš više da sudiš ovu ligu? Nikad".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.