OZBILJNO UPOZORENJE: ABA liga mora da pokaže da je ozbiljna ili više neće postojati! Ono u finalu je sramota!
Vuk Mitrović (skroz levo), Foto: Starsport©

KRAJ ABA LIGE?

OZBILJNO UPOZORENJE: ABA liga mora da pokaže da je ozbiljna ili više neće postojati! Ono u finalu je sramota!

Vuk Mitrović, direktor agencije za TV prava ABA lige poslao je ozbiljno upozorenje

Objavljeno:

Burna su dešavanja u ABA ligi otkako je Crvena zvezda osvojila titulu.

Tokom finalne serije više pažnje su privukla dešavanja oko terena nego na parketu, prepucavanja čelnika i pretnje istupanjem iz reginalnog takmičenja.

- Ovo što smo videli u finalnoj seriji je ispod svakog nivoa. Slike koje su videli milioni gledalaca, tvitovali ugledni ljudi iz sporta i novinari, čak i sa prostora gde se košarka i ne prati, velika su sramota za ceo ovaj region. Rečnik visokih predstavnika klubova je ispod granice prihvatljivosti. Sve u svemu, jako ružna i tužna slika. To smo jasno poručili menadžmentu ABA lige i svim klubovima osnivačima. I nameravamo to da ponovimo na Skupštini ABA lige na koju smo pozvani - rekao je za "Nedeljnik" Vuk Mitrović, bivši potpredsednik KSS zadužen za marketing i direktor kompanije „MYD Sports” koja je vlasnik marketinških i TV prava ABA lige.

Problemi koji su nastali stvaraju ružnu sliku i u drugim sferama.

- To isto su nama rekli pojedini sponzori i TV partneri, a posebno su to istakli potencijalni sponzori sa kojima mesecima, pa i godinama, radimo na uključivanju u ovaj projekat. Sve je vraćeno godinu dana unazad, kada je takođe došlo do otkazivanja saradnje sa velikim poslovnim brendovima zbog događaja u prošlogodišnjem finalu. ABA liga mora pokazati da je ozbiljna organizacija ili ona verovatno više neće postojati, barem ne u ovom formatu, a mi sigurno nećemo biti deo neke nove eventualne tvorevine - dodao je Mitrović.

Vuk Mitrović je upozorio čelnike klubova iz regiona
Vuk Mitrović je upozorio čelnike klubova iz regionafoto: Starsport©

Svaka ozbiljna organizacija ima neka pravila koja poštuje.

- Poštuje timove, igrače, trenere, sudije, ali i svoje gledaoce. Poštuje svoje partnere, sponzore i svoje ugovorne obaveze i vodi računa sama o svom imidžu. Mi tu samo možemo da pomognemo, ali ABA liga i njeni osnivači i klubovi mogu sami da unište sve, pa i svoj imidž i samu ABA ligu. I izgleda da se ozbiljno trude da to i urade. Srećom, ne svi - rekao je Mitrović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.