ČOVIĆ JE RATNI PROFITER! Osnivač ABA lige udario na predsednika Zvezde: Naš najveći greh je 'Nova Zvezda'!
Božo Milićević je žestoko raspalio po Nebojši Čoviću, Foto: Marina Lopičić/Printscreen/Youtube/SN tv Sport nedjeljom

Trese se region

ČOVIĆ JE RATNI PROFITER! Osnivač ABA lige udario na predsednika Zvezde: Naš najveći greh je 'Nova Zvezda'!

Milićević je rekao da nije smelo da se dogodi da se Zvezda pusti da igra ABA ligu umesto FMP-a

Objavljeno: 22:41h

Jedan od bivših čelnika ABA lige i nekadašnji prvi čovek zagrebačke Cibone, Božo Milićević, žestoko je opleo po Nebojši Čoviću i njega okarakterisao kao najvećeg krivca za sva dešavanja u finalnoj seriji između Crvene zvezde i Budućnosti kojom je izazvana najveća kriza regionalnog takmičenja.

Gostujući u emisiji "Sport nedjeljom" na hrvatskoj televiziji zajedno sa jednim od prvih ljudi ABA lige Krešimirom Novoselom, Milićević je rekao da je najveća greška učinjena kada je tadašnji Bord ABA lige dopustio "novoj Zvezdi" da uđe u takmičenje.

- Ovaj gospodin koji je vinovnik svega je pre četiri godine, jedini greh Borda u kome sam ja bio, je što smo do Zvezdu da igra u ABA ligi. Ona je bila mrtvac. FMP je morao biti u ligi, a ne Zvezda - rekao je jedan od osnivača ABA lige za Nebojšu Čovića.

- Propali političar i ratni profiter. Ambiciozni je tada žrtvovao FMP pod uslovom, da Zvezda, koja je bila blokirana i u stečaju, nova Zvezda uđe. Nije samo ona i tu smo napravili grešku zbog brenda Zvezde. Ipak je Zvezda veliki pokret u odnosu na FMP i to se sada ABA ligi vratilo na ovaj način. Mi smo detektovali problem. Mislim da je svima jasno u čemu je tu problem - poručio je Milićević.

Šta je je sve Milićević rekao na ovu temu možete poslušati od 26 minuta snimka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.