BIO SAM IDIOT, A ON JE DAO 7 POENA ZA 45 SEKUNDI: Veče kada je Sale Đorđević napravio budalu od Đanmarka Poceka!
Aleksandar Đorđević iz vremena kada je nastupao u Italiji, Foto: Youtube / Printscreen

sećanja

BIO SAM IDIOT, A ON JE DAO 7 POENA ZA 45 SEKUNDI: Veče kada je Sale Đorđević napravio budalu od Đanmarka Poceka!

- Jednom, dok sam bio igrač Varezea, igrali smo protiv Fortituda za koji je igrao Đorđević. Dan ranije sam dao jedan glup intervju gde sam rekao da Đorđević neće dati više od šest poena

Objavljeno:

Interesantna priča stiže iz Italije.

Čuveni reprezentativac "Azura", Đanmarko Poceko prisetio se jedne zanimljive situacije od pre više od 20 godina kada su njegov Vareze i Saletov Fortitudo vodili velike bitke u italijanskom košarkaškom prvenstvu.

Đanmarko Poceko na utakmici protiv reprezentacije Srbije i Crne Gore
Đanmarko Poceko na utakmici protiv reprezentacije Srbije i Crne Gore foto: Profimedia

- Jednom, dok sam bio igrač Varezea, igrali smo protiv Fortituda za koji je igrao Đorđević. Dan ranije sam dao jedan glup intervju gde sam rekao da Đorđević neće dati više od šest poena. Bio sam idiot, priznajem. Sledećeg dana kada je počela utakmica on je uzeo loptu, napravio dva, tri driblinga, šutnuo trojku i pogodio. Zatim su oni odbranili napad, Đorđević je opet uzeo loptu, odigrao je pikenrol sa saigračem, opet je šutnuo trojku i pogodio, uz moj faul. Tada je već imao šest poena i odlazio je na slobodno bacanje. Pogodio ga je, okrenuo se ka meni i rekao mi: "Izvini Poz, imam već sedam”. Čovek je ubacio sedam poena za manje od 45 sekundi. Tu utakmicu je završio sa 48 poena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.