OVO JE SRAMOTA, NIJE ZAJE***CIJA: Trinkijeri besan posle meča sa Tamišom!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

košarka

OVO JE SRAMOTA, NIJE ZAJE***CIJA: Trinkijeri besan posle meča sa Tamišom!

Partizan je u neizvesnoj završnici slavio sa 84:80

Objavljeno:

Andrea Trinkijeri, trener košarkaša Partizana „grmeo“ je posle tesne pobede svog tima nad Tamišom, u drugom kolu Superlige. Prvi stručnjak crno-belih je bio nezadovoljan odnosom igrača za koji je rekao da je bio neodgovoran.

– Igranje za Partizan je čast i velika odgovornost, jer ovo je najuspešniji klub u ovoj sredini. I sa velikom energijom svi žele da to na nešto bolje liči. Čestitam Tamišu na odličnoj igri. Bili su 10 puta bolji, 50 puta koncentrisaniji. Mi smo se kao i igrači i kao trener osramotili. Ovo je sramota, rekao je Trinkijeri na konferenciji za medije, prenosi Tanjug.

foto: Starsport©

Partizan je u neizvesnoj završnici slavio sa 84:80, a italijanski stručnjak istakao je da mu je jako žao zbog svega prikazanog, ali da je greška negde napravljena.

– Reči u ovoj situaciji nisu potrebne. Voleo bih da mogu da kažem da se to više neće desiti. Kad jedna ekipa dodje iz KLS u Pionir i igra kvalitetniju, pametniju i tvrdju košarku, znači da smo nešto pogrešili. Ali ne danas, nego juče, prekjuče, ali sigurno nećemo pogrešiti sutra. Ovo je odgovornost, ovo nije zajebancija, rekao je on i dodao da ovakav odnos prema igri ne sme da se ponovi.

– Mene rezultat uopšte ne zanima, nego pristup, koncentracija i ozbiljnost. Bili smo dobri protiv Mege, ali šest dana kasnije katastrofalni. To je nezdravo, neodgovormo. I to ne sme da se dešava, zaključio je Trinkijeri.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.