NA JEDVITE JADE: Partizan bolji od Tamiša uz dosta poteškoća!
Košarkaši Partizana su savladali Tamiš, Foto: Starsport©

kls, 2. kolo

NA JEDVITE JADE: Partizan bolji od Tamiša uz dosta poteškoća!

Marko Pecarski je sa 16 poena bio najefikasniji u Partizanu, Nikola Janković je postigao 14, a dvocifren je bio samo još Ognjen Jaramaz sa 11 poena. U ekipi Tamiša izdvojili su se Stefan Mitrović sa 20, Aleksandar Ilkić sa 15 i Ivan Smiljanić sa 13 poena

Objavljeno:

Mnogo teže nego što se očekivalo košarkaši Partizana su u drugom kolu Super lige stigli do pobede protiv Tamiša - 84:80.

Pančevci su iznenadili uspavani Partizan koji je počeo sa petorkom Nikolić, Trifunović, Zagorac, Stefan Janković, Nikola Janković. Gosti su u uvodnim minutima pogodili četiri trojke iz pet pokušaja i brzo stekli dvocifrenu prednost (6:16).

Uspeli su crno-beli do kraja prve deonice da prepolove zaostatak, ali su do prvog vođstva došli tek u 17. minutu, kada je Stefan Janković pogodio trojku za 39:38.

Na veliki odmor Tamiš je ipak uspeo da odnese minimalnu prednost (45:46).

Posle pet minuta igre u trećem periodu viđena su samo dva pogotka, pa je rezultat bio 48:48, a onda se razgoropadio Pecarski. Mladi krilni centar je inicirao seriju Partizana od 10:0 za vođstvo od 62:52.

Marko Pecarski
Marko Pecarski foto: Starsport©

Održavao je Partizan vođstvo u poslednjoj četvrtini, ali nije uspeo da izbegne neizvesnu završnicu. Tamiš je serijom od 10:2, minut i po pre kraja stigao na samo dva poena minusa (80:78), ali su Ognjen Jaramaz i Markus Pejdž sa linije slobodnih bacanja odbranili pobedu crno-belih.

Marko Pecarski je sa 16 poena bio najefikasniji u Partizanu, Nikola Janković je postigao 14, a dvocifren je bio samo još Ognjen Jaramaz sa 11 poena. U ekipi Tamiša izdvojili su se Stefan Mitrović sa 20, Aleksandar Ilkić sa 15 i Ivan Smiljanić sa 13 poena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.