OGLASIO SE ĐORDI BERTOMEU O PARTIZANU U EVROLIGI: Ove reči su Grobari čekali godinama!
KK Partizan, Foto: Starsport©

Ljudi, blizu je...

OGLASIO SE ĐORDI BERTOMEU O PARTIZANU U EVROLIGI: Ove reči su Grobari čekali godinama!

- Ostala su još tri mesta - istakao je prvi čovek Evrolige

Objavljeno:

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu bio je gost redakcije španskog AS-a, gde je dao u opširnom intervjuu prošao kroz skoro sve košarkaške teme.

Jedna od njih, naravno, bila je vezana za vajld-kard koji Evroliga daje sledeće sezone.

Poznato je 15 klubova koji će igrati elitno takmičenje, među njima je i Crvena zvezda, a novinari lista ovog lista su posle razgovora sa Bertomeuom istakli da je Partizan veoma blizu dobijanja specijalne pozivnice.

- Ostala su još tri mesta. Jedno će zauzeti šampion VTB loige, drugo šampion Nemačke, a treće mesto bi vrlo lako mogao da dobije Partizan - stoji u tekstu novinara koji potom prenosi izjave Bertomeua:

Đordi Bertomeu
Đordi Bertomeu foto: EPA

- Teritorije Balkana i Litvanije su fundamentale i zato smo zainteresovani za njih. To su talentovane fabrike kojih se ne smemo odreći. Moramo ojačati i Nemačku, Francusku, Italiju i Veliku Britaniju.

Crno-beli se za to mesto trenutno ''bore'' sa Darušafakom i Albom, a možda i Ritasom. Mnogo toga će zavisiti od njihovog plasmana u domaćim ligama.

Veoma je važno za Partizan da Alba bude šampion Nemačke, ili barem finalista sa Bajernom, s obzirom na to da su Bavarci dobili licencu na dve godine. Zajedno sa francuskim Asvelom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.