OD REGLANDA NEMA NIŠTA, A ŠTA JE SA STRATOSOM?! U pakao Morače Zvezda putuje oslabljena!
Milan Tomić, Foto: Starsport©

FINALE ABA LIGE

OD REGLANDA NEMA NIŠTA, A ŠTA JE SA STRATOSOM?! U pakao Morače Zvezda putuje oslabljena!

U prethodna dva duela, crveno-beli su ubedljivo slavili (91:72 i 107:69), ali za četu Milana Tomića ti mečevi neće imati mnogo značaja

Objavljeno:

Košarkaše Crvene zvezde u Podgorici očekuje treći meč finalne serije plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti.

U prethodna dva duela, crveno-beli su ubedljivo slavili (91:72 i 107:69), ali za četu Milana Tomića ti mečevi neće imati mnogo značaja u prestonici Crne Gore.

- Očekujem potpuno drugačiju utakmicu, razlike kojima smo dobijali prethodne utakmice uopšte nisu faktor, niti igraju ulogu pred ovaj treći meč. Budućnost će sigurno reagovati nakon dva poraza i igraće pred svojim navijačima. Zato ćemo morati da odigramo još jače, pametnije i da držimo koncentraciju tokom celog toka utakmice. Ponavljam, kao da je 0:0 u finalnoj seriji i tako gledamo i treći meč - izjavio je Milan Tomić, trener Crvene zvezde.

Beograđani će biti oslabljeni u "Morači". Van stroja zbog povrede je i dalje Džo Regland, dok je nastup Stratosa Perperoglua pod znakom pitanja usled povrede koju je zadobio na prethodnom meču sa Budućnosti.

- Zdravstveni bilten u ekipi je takav da Džo Regland još uvek nije spreman da pomogne ekipi na terenu, dok je nastup Stratosa Perperoglua pod znakom pitanja usled povrede koju je zadobio na prethodnom meču - rekao je Tomić.

Ognjen Dobrić
Ognjen Dobrić foto: Starsport©

Košarkaš Ognjen Dobrić očekuje težak zadatak i naglašava da Budućnost ima veliki kvalitet.

- Narednu utakmicu gledamo kao da je početak serije. Dobro smo trenirali u ova dva dana, osvežili se za naredni izazov. Tim Budućnosti svakako će drugačije izgledati u svojoj hali, pred svojim navijačima, znaju te koševe... Zato će naš pristup biti isti kao i pred prva dva meča - čvrsto, koncentrisano, držeći se plana koji nam iznese trener, ali smo te utakmice već zaboravili - zaključio je Dobrić.

Treća utakmica finala Budućnost - Crvena zvezda na programu je u sredu u hali "Morača" sa početkom u 19 sati.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.