MALO JE JEDNA MORAČA: Interesovanje za Zvezdu prelazi sve granice!
Navijači Budućnosti, Foto: Beta/Savo Prelević

aba liga

MALO JE JEDNA MORAČA: Interesovanje za Zvezdu prelazi sve granice!

Budućnost Voli se ovom prilikom zahvaljuje navijačima na želji da budu uz svoj klub i podršci koja nije izostala u ovoj izazovnoj završnici finala ABA lige

Objavljeno:

KK Budućnost dočekaće Crvenu zvezdu u sredu u 19 časova u 3. meču finala ABA lige, a karte neće biti u slobodnoj prodaji.

Saopštenje kluba prenosimo u celosti.

- Za ulaznice za utakmicu finala ABA lige između Budućnost Volija i Crvene zvezde vlada veliko interesovanje, koje za više hiljada prevazilazi kapacitete SC Morača. Zbog bezbednosti i rizika koji sa sobom nosi organizacija ovog događaja, neće biti ulaznica u slobodnoj prodaji.

KK Budućnost
KK Budućnost foto: aba-liga.com

Budućnost Voli se ovom prilikom zahvaljuje navijačima na želji da budu uz svoj klub i podršci koja nije izostala u ovoj izazovnoj završnici finala ABA lige.

Imajući u vidu zahteve Uprave policije, zbog visokog rizika ove utakmice i pojačanog nadzora, obaveštavamo da će kapije SC Morača biti otvorene od 17 do 18.30 i da nakon toga neće biti dozvoljen ulaz. Molimo sve navijače da ispoštuju pravilo u cilju adekvatne organizacije i bezbednosti svih prisutnih - zaključuje se.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.