TRINKIJERI OPET POKIDAO IZJAVOM: Nije me zvao Sveti Nikola, ali uveren sam da želi pun Pionir!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

KAKAV KRALJ

TRINKIJERI OPET POKIDAO IZJAVOM: Nije me zvao Sveti Nikola, ali uveren sam da želi pun Pionir!

Jedan, jedini, neponovljivi - ludi Italijan Andrea

Objavljeno: 08:56h

Partizan je porazio FMP u duelu 11. kola ABA lige i ostao na petoj poziciji na tabeli.

Strateg Partizana Andrea Trinkijeri naglasio je da je očekivao težak meč protiv ekipe iz Železnika i da je njegov tim došao do trijumfa zahvaljujući dobroj unutrašnjoj igri.

- Nisam očekivao ništa drugačije, nego baš ovakvu utakmicu. Nije bilo dobre košarke. Tri teška meča zaredom su nam za glavu još problem. Ali, pre mesec dana bi izgubili ovaj meč. FMP je igrao solidno, pametnije, mi smo delovali naivno u nekim momentima. Odbrana, velika rotacija, 10 igrača koji su igrali bar 10 minuta i na kraju smo našli način da dobijemo, pre svega u reketu sa visokim igračima - rekao je Trinkijeri.

Partizan u sredu 19. decembra očekuje meč u Evrokupu protiv Turk Telekoma, u kojem crno-beli jure prolaz u Top 16 fazu. Italijanski stručnjak turskom timu prepušta ulogu favorita, ali smatra da njegova ekipa napreduje i da ima šansu. Onda se i našalio, onako u svom stilu.

- Mi smo daleko od kraja našeg razvoja. Uvern sam u to. Znam da razvoj neće biti jedna linearna stvar. Biće gore-dole. Imali smo tri vezane utakmice i sve je to uticalo. Sledi nam Turk Telekom koji je favorit iz puno razloga. Ne znam kako ćemo izgledati u tom meču, to nikad ne znam. Znam samo kako radimo, trenirali smo na reprezentativnoj pauzi, drugačije izgledamo. Nije to dovoljno, ali igrači bolje deluju. Turk Telekom ima odlične igrače i trebaće nam velika podrška. Znam da je slava Sveti Nikola. Uveren sam da bi i on želeo da “Pionir” bude pun. Nije me zvao, ali sam uveren - dodao je Trinkijeri.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.