RADONJIĆ I ATAMAN POMOGLI SRBIJI: Danilović se javno zahvalio Bajernu i Efesu!
Predrag Danilović, Foto: Beta

NIJE MOGLO BEZ NJIH

RADONJIĆ I ATAMAN POMOGLI SRBIJI: Danilović se javno zahvalio Bajernu i Efesu!

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije zahvalan je ekipama zbog igrača

Objavljeno: 15:36h

Košarkaška reprezentacija Srbije na korak je do plasmana na Svetsko prvenstvo u Kini.

Ekipa Aleksandra Đorđevića je pobedila Grčku pa dva kola pre kraja kvalifikacija ima trijumf više od Gruzije i dva od Izraela pa joj je u preostalim duelima sa Estoncima i Izraelcima potreban jedna pobeda za potvrdu odlaska na Mundobasket.

Reprezentacija je imala veliku pomoć Efesa i Bajerna pošto su treneri tih klubova izašli u susret KSS i dopustili Joviću i Miciću da nastupe za reprezentaciju.

- Hvala klubovima što su nam izašli u susret, zbog svih igrača koji su došli. Idemo jednu po jednu utakmicu, prvo Estonija, videćemo sa kakvim ćemo timom ići. Nama fali još jedan korak i nadam se da ćemo ga napraviti u jednoj od naredne dve utakmice. Hvala publici koja je prepoznala potrebu da nas podigne, da nas podrži, nadam se da su otišli zadovoljni - rekao je Predrag Danilović, predsednik Košarkaškog saveza Srbije.

Više nego značajna pobeda je izvojevana protiv Grčke.

- Izuzetno važna utakmica, bez obzira što je Grčka došla u izmenjenom sastavu. To su igrači koji dosta dugo igraju u tamošnjem prvenstvu. Mislim da smo i te kako ispoštovali zadatke, većim delom utakmice. Ono što mi se nije svidelo jeste dosta izgubljenih lopti, grešaka, pre svega u prvom poluvremenu. Naša igra je bila prepoznatljiva uvek po jednostavnosti, to je možda najteža, a najlepša stvar u košarci… Rezultatska košarka je nešto što možda nije lepo na oko, ali je jednostavno takva zbog preko potrebnog ishoda, zbog svega što ovde radimo - dodao je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.