JOKIĆ IMA PODRŠKU TRENERA: Gledao sam njegovu statistiku pred meč, njegovi procenti nisu ono što očekujemo od njega
Nikolu Jokića hvali trener Denvera, Foto: AP/Tom Szczerbowski

MOŽE ON TO I BOLJE

JOKIĆ IMA PODRŠKU TRENERA: Gledao sam njegovu statistiku pred meč, njegovi procenti nisu ono što očekujemo od njega

Strateg tima iz Kolorada, uprskod Herisovoj pobedi, ima razloga za zadovoljstvo

Objavljeno:

Trener Denver Nagetsa Majk Maloun rekao je da je Nikola Jokić odigrao odličan meč protiv Toronta, ali nije srećan zbog povrede Gerija Harisa.

Srpski košarkaš je bio motivisan protiv lidera Istoka i zabeležio je 23 poena, 15 asistencija i 11 skokova i predvodio tim do pobede (106:103).

U prethodnim utakmicama Jokić nije briljirao, ali su Nagetsi beležili pobede.

- Bili su dobar tim. Činjenica je da smo pobedili neke utakmice protiv nekih teških protivnika. I to govori mnogo iako smo izgubili Gerija Herisa. Svlačionica postaje sve usamljenija i praznija. Ali, ne tražimo izgovore i objašnjenja. Izlazimo svake večeri i odgovaramo zahtevima - rekao je Majk Maloun.

Torotno je tim koji samelje rivala ukoliko se ne odgovori na pravi način, a Denver je uzvratio Ernangomesovom trojkom i Jokićevim dodavanjima.

- Imao je 23 poena, 15 asistencija i 11 skokova, fenomenalan posao. Zanimljivo, gledao sam malo statistiku pred ovu utakmicu. U poslednjih pet utakmica koje smo dobili on beleži 12 poena, osam skokova i osam asistencija, ali njegovi procenti šuta nisu ono što očekujemo od Nikole. Međutim, ono što volim kod njega i našeg tima, je čak i kad on ne igra najbolje što može, uspemo da nađemo drugi način da pobedimo. Oslanjamo se na odbranu, a on utiče drugačije i pored šuta. Jedino zbog čega se osećam užasno je Geri Heris, veliki gubitak - dodao je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.