TRENER PRECRTAO TEODOSIĆA?! Biće trejdovan, a jedini spas za njega su Srbi!
Miloš Teodosić je na izlaznim vratima Los Anđelesa, Foto: EPA/John G Mabanglo

Kuda će Teo?

TRENER PRECRTAO TEODOSIĆA?! Biće trejdovan, a jedini spas za njega su Srbi!

Srpski košarkaš će vrlo verovatno biti trejdovan pred sam početak sezone

Objavljeno: 13:31h

Pisali smo već da izvori bliski Klipersima najavljuju da će Miloš Teodosić biti precrtan iz rostera za novu sezonu, te da klub planira da ga trejduje.

Sada su se pojavila i neka rešenja za njegovu situaciju, odnosno, spekulacije, gde bi mogao kapiten Srbije da završi samo nekoliko dana uoči početka sezone.

Dva tima su u opticaju, i to San Antonio i Finiks, na čijim klupama seda dva Srbina.

Mediji u SAD se bave gde će biti trejdovan Srbin
Mediji u SAD se bave gde će biti trejdovan Srbin foto: EPA/Mike Nelson

Mediji u SAD navode da je plata srpskog plejmejkera za narednu sezonu od 6,3 miliona dolara veliki kamen spoticanja za njegovo trejdovanje i da samo ove dve ekipe mogu da pokažu interesovanje za trejd.

Sparsi su ostali bez Dežonte Marija koji je pokidao prednji ukršteni ligament iu potrebna im je zamena, a uz to se Teodosić uklapa u sve ono što Greg Popović voli - iskusan je, igra evropski stil košarke...

U zamenu za njega Klipersi bi mogli da potraže pika iz druge runde drafta sledeće godine ili možda neku novčanu nadoknadu.

Kao opcije za Miloša Teodosića se spominju Greg Popović i Igor Kokoškov
Kao opcije za Miloša Teodosića se spominju Greg Popović i Igor Kokoškov foto: AP

Sa druge strane prvi glavni trener u NBA koji nije rođen na tlu Amerike, Kokoškov, tek formira ekipu u Finiksu i dobro je upoznat sa Teodosićevim kvalitetima, pošto su nekada kratko i sarađivali zajedno. On ne očekuje previše od plejmejkera Elija Ogboa u prvoj sezoni i zato bi mu bio potreban igrač karakteristika srpskog reprezentativca.

U međuvremenu, američki mediji navode da je trener Klipersa Dok Rivers već prelomio i izdiktirao 6 imena igrača na pozicijama 1, 2 i 3, a da na tom spisku nije bilo Teodosića, te da će veću minutažu dati Beverliju i Aleksanderu.

Momku iz Valjeva u prilog ne ide ni to što je prošle godine bio sklon povredama, a i sada je propustio veliki deo predsezone zbog tih problema, a u jedina dva meča u kojima je nastupio igrao je vrlo slabo.

Dani odluke su pred njim.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.