TEO LETI IZ TIMA: Kapiten Srbije na izlaznim vratima Klipersa?!
Miloš Teodosić bi trebalo da bude zabrinut za svoje mesto u Klipersima, Foto: AP

Ne izgleda dobro

TEO LETI IZ TIMA: Kapiten Srbije na izlaznim vratima Klipersa?!

Srpski reprezentativac mora pod hitno da poboljša svoju igru, inače...

Objavljeno: 12:20h

Izgleda da bi boravku Miloša Teodosića u Klipersima mogao da dođe kraj pred sam početak NBA sezone.

Srpski as je u noći između utorka i srede odigrao svoj prvi meč u predsezoni i nije se proslavio sa sva četiri promašena šuta i samo jednom asistencijom za 15 minuta na terenu.

Kako piše portal koji je posvećen isključivo timu iz Los Anđelesa mesto srpskog reprezentativca u rosteru Klipersa za novu sezonu je pod velikim znakom pitanja i to iz više razloga.

Miloš Teodosić je imao očajan učinak u meču sa Denverom
Miloš Teodosić je imao očajan učinak u meču sa Denverom foto: AP

Najpre se u prvi plan stavlja njegova podložnost čestim povredama, uz podsećanje da je prošle sezone propustio veliki broj mečeva zbog problema sa stopalom, a sada je propustio skoro kompletnu predsezonu ponovo zbog povrede. Navodi se i da je na meču protiv Denvera delovalo kao da nije 100 odsto zdrav.

Takođe, navode se zamerke u njegovoj igri, pre svega u obavljanju zadataka u odbrani koji mu nikada nisu bili jača strana.

- Dok je njegova sposobnost dodavanja fantastična, on ne donosi ništa u defanzivi i ima običaj da promašuje više šuteva nego što ih pogodi. Delovao je sporo u odbrani i ništa nije doprineo. S obzirom na to da se u rosteru mora napraviti "seča", a pominjanje njegovog imena u nekim dogovorima oko trejdova, njegov učinak na ovoj utakmici nije baš bio sjajan - pišu na portalu "Clipsnation".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.