NEZAUSTAVLJIVA SILA POD KOŠEM: Marjanović se iživljavao nad protivnicima, Teodosić loš! Debakl Kingsa, Beli očajan!
Foto: AP

NBA, predsezona

NEZAUSTAVLJIVA SILA POD KOŠEM: Marjanović se iživljavao nad protivnicima, Teodosić loš! Debakl Kingsa, Beli očajan!

Srpski centar je opet demonstrirao svoju silu

Objavljeno: 08:53h

Dok Rivers mora najozbiljnije da razmisli o većoj minutaži za Bobana Marjanovića u novoj sezoni, to mu jasno poručuje srpski as svojim partijama u NBA predsezoni.

Iako smo mi to i ranije znali kakva je sila pod koševima Bobinator, sada je to na videlu mogao da vidi i stručni štab Klipersa u gotovo svim pripremnim mečevima kluba, a posebno posle onog odigranog u noći između četvrtka i petka.

Jeste da Makabi iz Haife nije bio adekvatan protivnik za tim iz Los Anđelesa 124:76, ali opet je Marjanović demonstrirao kakva je sila pod obručima.

Uostalo, brojke sve govore - 18 poena za 17 minuta na parketu, 12 skokova i po jedna ukradena lopta i blokada. Za razliku od njega, startni centar Marcin Gortat je postigao svega 6 poena uz 6 skokova za 13 minuta na parketu.

Sa druge strane Miloš Teodosić igra i dalje daleko ispod svog nivoa. Iako mu je ovo bio tek drugi meč u predsezoni posle povrede, nije to taj "mađioničar" na koga smo navikli. Sada je upisao samo 2 poena, 6 skokova i 3 asistencije za 13 minuta na terenu.

Uz Marjanovića u timu Klipersa dvocifreni su još bili Herel i Galinari sa po 12 i Motli i Valas su dali poen manje, dok u Makabiju Sorkin je ubacio 12.

Sakramento, opet bez Bogdana Bogdanovića, doživeo je debakl protiv Jute 132:93.

Nemanja Bjelica je, kao i čitav tim Kingsa, odigrao daleko ispod očekivanog i nije se ni upisao u strelce, a za 13 minuta je imao učinak od 2 skoka.

Juta je imala mnogo raspoloženih igrača, a istakli su se Gober sa 18, Burks sa 17, Mičel je dao 13, a Alen 14. U Sakramentu Begli 17, Koli-Stajn 16 i Džekson i Džajls po 12.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.