TO SU SVE BRAĆA: Bogdan o porodičnim odnosima u reprezentaciji i ljubavi prema Srbiji!
Bogdan Bogdanović se u reprezentaciji oseća kao kada je kući sa porodicom, Foto: Starsport©

Želeo bi da igra češće

TO SU SVE BRAĆA: Bogdan o porodičnim odnosima u reprezentaciji i ljubavi prema Srbiji!

As Sakramenta je otkrio kako se osećaju on i saigrači kada nose nacionalni dres

Objavljeno:

Nije nikakva tajna da u srpskoj košarkaškoj reprezentaciji se neguju porodični i bratski odnosi među igračima, što je potvrdio i Bogdan Bogdanović.

Naš NBA as je govorio za portal FIBA o igranju za nacionalni tim u septembarskom prozoru kvalifikacija za Mundobasket, što mu je bio prvi nastup za Srbiju od Eurobasketa 2017. godine.

- Osećao sam se dobro igrajući za reprezentaciju ovog leta. Bilo mi je jako važno da budem sa momcima i da igram u septembarskom "prozoru". Volim kada sam sa saigračima, kada nosim dres Srbije i kada delimo sve te divne trenutke sa navijačima i među sobom. Mi smo porodica i jedinstveni smo. Sjajan je osećaj igrati za svoju zemlju i radujem se godinama pred nama, jer nas čeka još mnogo sjajnih stvari koje tek treba da uradimo - ispričao je Bogdanović.

Bogdan Bogdanović i dalje žali za porazom od Grčke
Bogdan Bogdanović i dalje žali za porazom od Grčke foto: Starsport©

Naša reprezentacija je u septembru imala polovičan učinak, pošto smo meč u kome je Bogdanović igrao izgubili od Grčke na Kritu, a potom smo pobedili Estoniju na domaćem terenu, ali se tada Bogdan povredio odmah na početku.

- Utakmica u Grčkoj je bila teška i izgubili smo malom razlikom, što nas je pomalo razočaralo. Uvek je teško pobediti na tom gostovanju, ali smo osetili da možemo do pobede. Odigrali su jako dobro jer su želeli pobedu kako bi bili bliže plasmanu na Mundobasket, tako da su odigrali fantastičnu utakmicu. Međutim, uspeli smo da se vratimo na meču protiv Estonije, i to je bio duel koji nikako nismo smeli da izgubimo - rekao je Bogdanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.