DIVAC TRAŽI KRILO! A na spisku su Džabari Parker, Mario Hezonja, Eron Gordon...
Foto: AP

Bio bi red da reši to više

DIVAC TRAŽI KRILO! A na spisku su Džabari Parker, Mario Hezonja, Eron Gordon...

Nisko krilo prošle godine bilo je rezervisano za Gereta Templa, Džastina Džeksona i Vinsa Kartera, ali i Bogdana Bogdanovića koji je pokrivao sve pozicije od 1-3

Objavljeno:

Ekipa Sakramenta već dugi niz godina kuburi sa igračem na poziciji tri, a kako javlja NBC Divac će pokušati da dovede jednog od ovih sedam igrača.

U pitanju se Džabari Parker, Mario Hezonja, Vil Barton, Eron Gordon, Kajl Anderson, Dag Mekdermot i Rodni Hud.

Nisko krilo prošle godine bilo je rezervisano za Gereta Templa, Džastina Džeksona i Vinsa Kartera, ali i Bogdana Bogdanovića koji je pokrivao sve pozicije od 1-3.

Sa ove liste prioriteti Kingsa su Džabari Parker, Eron Gordon i Vil Barton, dok su igrači poput Hezonje, Andersona, Mekdermota i Huda kao 'bek ap' opcije.

Međutim, ako se uzme u obzir činjenica da je Divac već dve godine u nazad planirao da spasi Hezonju od Orlanda, i dovede ga u redove tima iz prestonice Kalifornije, realno je za očekivati da će baš on doći u redove Sakramenta, jer je interesovanje slobodnih agenata za ovaj tim već godinama u nazad skoro nepostojeće.

Od prvog jula kreće 'transfer rok' u NBA ligi. Kingsi su na nedavnom dratftu birali sa drugog mesta krilnog centra Marvina Beglija trećeg.

BONUS VIDEO: NAVIJAČ ORLOVA SAM MEĐU BRAZILCIMA: Ludnica u moskovskom prevozu, Srbin na kraju uzeo pehar (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.