NBA superstar je imao dve žene, a onda je ostavio jednu! S njegovim brojkama na terenu tada se dogodio BUM! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

ROĐEN "Igrač"

NBA superstar je imao dve žene, a onda je ostavio jednu! S njegovim brojkama na terenu tada se dogodio BUM! (FOTO) (VIDEO)

On je u prošloj godini bio jedan od najboljih ofanzivnih igrača u celoj ligi, terorišući odbrane protivničkih ekipa u dresu Los Anđeles Klipersa

Objavljeno:

Lu Vilijamsu je na dodeli godišnjih NBA nagrada zasluženo pripala čast da primi trofej namenjen najboljem šestom igraču lige.

On je u prošloj godini bio jedan od najboljih ofanzivnih igrača u celoj ligi, terorišući odbrane protivničkih ekipa u dresu Los Anđeles Klipersa.

Ujedno, ovo je Vilijamsu bila najbolja sezona u karijeri iako mu je već 31. godina, a u njoj je pružao partije za pamćenje u kojima je u više navrata prelazio brojku od 40 poena.

Međutim, ova godina je još po nečemu bila prelomna za njega, jer je tokom prošle sezone raskinuao sa jednom od svoje dve devojke.

Da dobro ste pročitali.

Dotični nije samo opasn igrač na terenu već i van njega, a u prilog tome nam govori situacija sa kraja 2014., kada je javnost postala upoznata sa bigamijskim stilom života koji vodi.

Internet je zabrujao, svi su pričali o tome i čestitali Vilijamsu na njegovom podvigu. Jer devojke sa kojima se Lu zabavljao su prave "bombetine".

Što je još luđe obe devojke su bile upućene jedna u drugu, štaviše većinu vremena su provodili utoje i nije im smetala situacija u kojoj su se nalazile.

Štaviše uživale su svemu tome!

A šlag na tortu je to što ih Lu nije zvao imenom već "plavuša" ( Ešli Henderson) i "brineta" (Ris Mičeli)

Međutim, iako je vreme prolazilo, interesovanje za ovu dinamičnu trojku nije opadalo. A cela priča se dodatno osvežila početkom ove godine kada je u javnost procurela informacija da je Vilijams raskinuo sa jenom od dve devojke. A baš tada je Vilijams poludeo na terenu i počeo da zasipa protivničke koševe iz svih situacija i pozicija.

Utakmica za utakmicom, Lu je igrao nestvarno, dok je bio ubedljivo najbolji igrač u redovima Klipersa. Toliko dobar da je bio u trci za mesto u Ol-star ekipi već prejake zapadne konferencije, ali je za dlaku bio kratak po broju glasova pa mu je uskraćena ta čast.

Izgleda da je ipak troje bilo gužva, pošto od kada ima "Samo" jednu devojku on blista na terenu.

Izgleda da je imao dosta posla oko ove dve lepotice, i da je trošio dosta energije družeći se sa njih dve, jer od raskida Vilijams kao da je imao duplo više energije na terenu nego obično!

Sigurni smo da mu je bilo jako zabavno u tom periodu, ali kako stvari stoje izgleda da se i posle svega toga dobro zabavljao, ali na terenu!

BONUS VIDEO: NAVIJAČ ORLOVA SAM MEĐU BRAZILCIMA: Ludnica u moskovskom prevozu, Srbin na kraju uzeo pehar (KURIR TV)

(Sever Stanković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.