TEODOSIĆ OSTAJE?! Klipersi trejdovali trenerovog sina umesto njega! Konačna odluka 15. jula!
Foto: EPA/Mike Nelson

Još nije zvanično

TEODOSIĆ OSTAJE?! Klipersi trejdovali trenerovog sina umesto njega! Konačna odluka 15. jula!

Srpski plejmejker bi po svim pretpostavkama i sledeće sezone trebalo da nosi dres ekipe iz Los Anđelesa

Objavljeno:

Miloš Teodosić će po svemu sudeći ostati u Klipersima i sledeće sezone, a na to jasno ukazuje potez uprave koja je trejdovala trenerovog sina Ostina Riversa u Vašington.

Dok Rivers se više ne pita kada su u pitanju trejdovi i sportske operacije kluba, pa je to dovelo do toga da njegov sin bude prosleđen u Vizardse u zamenu za centra Marcina Gortata.

Ostin Rivers je trejdovan u Vašington
Ostin Rivers je trejdovan u Vašington foto: AP

Obojica su ušli u poslednju godinu ugovora, a nakon što su na draftu Klipersi izabrali spoljne igrače Šeja Gildžius-Aleksandera i Džeroma Robinsona, jasno je bilo da će neki od bekova i plejeva morati da napuste klub.

Ipak, kako javlja poznati novinar Adrijan Vojnarovski koji je odlično upućen u sva dešavanja, posle trejda Riversa, oni će zadržati Teodosića i Beverlija.

Miloš Teodosić za sada ostaje u Klipersima
Miloš Teodosić za sada ostaje u Klipersima foto: EPA/Michael Reynolds

Oni će konačno odluku doneti do 15. jula jer do tada moraju da se izjasne o sudbini srpskog reprezentativca, a u slučaju da ga se odreknu moraće da mu isplate 2,1 miliona evra umesto 6,3 koliko je predviđeno da zaradi ugovorom za sledeću sezonu.

Inače, dolazak Gortata nagoveštava da bi mogao biti trejdovan DeAndre Džordan, i to verovatno u Dalas, s obzirom da ima klauzulu da se odrekne ugovora za sledeću sezonu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.