GOTOVA PRIČA! Zvezda i Evroliga, nema više dileme!? (FOTO)
KK Crvena zvezda, Foto: Fonet/Aleksandar Barda

TO BI BILO TO!

GOTOVA PRIČA! Zvezda i Evroliga, nema više dileme!? (FOTO)

Stižu nam najnovije informacije

Objavljeno:

Kako se situacija na relaciji Budućnost - Evroliga razvija, sve se više dolazi do zaključka da će Podgoričani naredne sezone igrati u najelitnijem klupskom takmičenju Starog kontinenta.

Predsednik Budućnosti Dragan Bokan održao je sastanak sa Đordijem Bertomeuom, posle čega je klub iz "Morače" izdao saopštenje.

- Izuzetno sam zadovoljan zbog toga što su Evroliga i KK Budućnost danas približili stavove. Čelni ljudi Evrolige na čelu sa njihovim prvim čovekom su našem timu približili dalje korake, kao i postavili rokove realizacije otklanjanja nedostataka SC „Morača” - rekao je Bokan, koji je još dodao:

foto: aba-liga.com

- Određen je monitoring tim koji će pratiti realizaciju na mesečnom nivou. Za 15 dana će biti jasno postavljena dinamika kroz plan i program, sa rokom realizacije do kraja avgusta ove godine. Od ovog trenutka sve zavisi od nas. Moramo da pokažemo visoki stepen ozbiljnosti u organizaciji kluba, da postavimo novi menadžment koji će na dnevnom nivou komunicirati sa predstavnicima Evrolige. Od ključne je važnosti ispoštovati standarde Evrolige, koje kad je u pitanju SC „Morača” ova institucija postavlja, (a već su svi jasno precizirani). Odlučujuća uloga u tome pripada preduzeću Sportski objekti, gradu Podgorici i Crnoj Gori - navodi on.

BONUS VIDEO: Roditelji izvlače deci živu glavu u tuči na Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.