Jokić je bolji od Porzingisa i Novickog u istim godinama!: Za 2 godine biće MVP NBA lige! (FOTO) (VIDEO)
Nikola Jokić i Kristaps Porzingis predvode talas novih NBA zvezda, Foto: Fonetap

Jaka tvrdnja

Jokić je bolji od Porzingisa i Novickog u istim godinama!: Za 2 godine biće MVP NBA lige! (FOTO) (VIDEO)

Srpski as je ove sezone bio fantastičan, a očekuje se da nastavi sa napredovanjem

Objavljeno:

Nikola Jokić ni ove godine nije uspeo da uvede svoj Denver u plej-of, ali je ponovo impresionirao svojim igrama i stručnjake i obične navijače.

Evidentno je da srpski košarkaš vrtoglavo napreduje iz sezone u sezonu, te da je već sada među top 3 igrača na svojoj poziciji u NBA, što govore i mnoge bivše zvezde, i oni koji se razumeju u košarku.

Posebno je bio impresivan u poslednja tri meseca kada je igrao na nivou MVP-ija, što i njegove brojke dokazuju - 22,5 poena, 11,3 skokova i 7,5 asistencija po utakmici.

Zbog svega toga je jedan od najuticajnijih i najpoštovanijih košarkaških novinara u SAD, Kris Martin Palmer, predvideo da bi u budućnosti "Džoker" vrlo brzo mogao da postane i najbolji igrač lige.

- Trenutno, Nikola Jokić je bolji od Porzingisa i ispred Dirka u istim godinama. Spada među 15 najboljih igrača u ligi. Mogao bi da osvojio nagradu za najkorisnijeg igrača lige (MVP) u naredne dve godine - napisao je Palmer na svom Tviteru.

Inače, kroz celu sezonu Jokić je ubacivao 18,5 poena, imao 10,5 skokova i 6,1 asistenciju po meču, a njegovi Nagetsi su ostali bez plej-ofa u poslednjem meču kada su poraženi od Minesote posle produžetaka.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija 157. Večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.