KOMPLETNO PODMLAĐIVANJE ORGANIZMA: Čime su oduševljeni svi nutricionisti?
Spirulina je jako zdrava, Foto: Profimedia

neverovatni efekti

KOMPLETNO PODMLAĐIVANJE ORGANIZMA: Čime su oduševljeni svi nutricionisti?

100 % prirodna, bez konzervansa, lako svarljiva, pogodna je za upotrebu za sve uzraste i odlična je zamena za veštački proizvedene minerale i vitamine

Objavljeno:

Spirulina je najpotpunija i najmoćnija hrana na svetu.

Ona je bogat izvor hranljivih sastojaka sa koncentracijama većim od bilo koje hrane, povrća, voća, semenja ili biljaka i ima brojne koristi za ljudski organizam. Spirulina je plavozelena alga u obliku spirale. To je jedan od najstarijih oblika fotosintetskih životnih formi koje stvaraju kiseonik i koje su omogućile evoluciju viših oblika života u prirodi.

Spirulina je 100 % prirodna, bez konzervansa, lako svarljiva, pogodna je za upotrebu za sve uzraste i odlična je zamena za veštački proizvedene minerale i vitamine. Ona svojim sastavom i širokim spektrom hranljivih sastojaka oduševljava nutricioniste širom sveta. Majka priroda u spirulini je spojila preko 4000 hranljivih sastojaka od vitalnog značaja za čovekov organizam.Spirulina sadrži visokokvalitetne biljne proteine (oko 63%) 3-4 puta više od govedine i 5 puta više od jaja.

U velikim količinama sadrži beta karoten (vitamin A) – snažan antioksidans koga ima 25 puta više nego u šargarepi. Sadrži sve B vitamine, a posebno je bogata vitaminom B-12 znatno više od bilo koje druge hrane. Posebno je bogata gvožđem, kojeg ima čak 23 puta više nego u spanaću, kalcijumom – 300% više od mleka, a sadrži i cink, selen, magnezijum i fosfor. Ona sadrži i neophodne Omega 3 i 6 esencijalne masne kiseline.

Spirulina u prahu
Spirulina u prahu foto: Promo

Spirulina jača imuni sistem, povećava izdržljivost i otpornost organizma. Prečišćava organizam i uništava slobodne radikale i pomaže kod regulisanja telesne težine. Poboljšava rad srca, reguliše holesterol i krvni pritisak i poboljšava varenje hrane i rad sistema za varenje i obnavlja crevnu floru. Podmlađuje organizam i usporava starenje.

Koristi se kod menstrualnih problema, problema sa žuči, jetrom, opstipacijom, artritisom… Preporučuje se sportistima kojima je potrebno više energije ifizičke izdržljivosti, ljudima kojima je potrebno pročišćavanje tela od toksina, teških metala, alkohola, pušenja i prekomerne upotrebe lekova, trudnicama koje imaju povećanu potrebu za proteinima i gvožđem, kao i anemičnim osobama zbog poboljšanja krvne slike.

Sve što je potrebno je da 1/2-3/4 kafene kašike Spiruline organic u prahu rastvorite jednom dnevno u čaši vode, ili ceđenom soku.

OVDE možete poručiti proizvod, po akcijskoj ceni od 1499 rsd, ili pozviom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

*Količine su ograničene, dostava je besplatna *Još sjajnih preparata, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.