NEKI IGRAČI NISU SVESNI DA IGRAJU ZA ZVEZDU! Lazić opleo po saigračima koji neće da ginu za crveno-beli dres! (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

TAKO JE, BRANKO

NEKI IGRAČI NISU SVESNI DA IGRAJU ZA ZVEZDU! Lazić opleo po saigračima koji neće da ginu za crveno-beli dres! (FOTO)

Kapiten je dodao da su se Filip Čović i Aleksa Radanov, povratnici u crveno-beli dres, odlično snašli na startu Superlige

Objavljeno:

Branko Lazić se osvrnuo na neke neuspehe ove sezone, ali i na odnos koji neki igrači imaju prema dresu Crvene zvezde.

Za Lazića ne postoji drugačiji način da igra osim da “ostavi srce na terenu”. U slučaju kapitena beogradskih crveno-belih to zaista nije fraza.

- Dosta je mladih i novih igrača koji još uvek nisu svesni u potpunosti gde su došli i za koga igraju. Trenutno su u Crvenoj zvezdi, sutra će biti negde drugo, a svuda se traži isto: energija i želja za pobedom, kao i koncentracija. To su neke stvari koje moraš da imaš kako bi igrao u svakom klubu. Drugačije ne možemo da igramo. Ako budemo igrali bez energije i bez koncentracije, to onda nije Crvena zvezda - istakao je za Blic ljutiti kapiten Lazić.

Filip Čović
Filip Čović foto: Saša Pavlić Koky

Kapiten je dodao da su se Filip Čović i Aleksa Radanov, povratnici u crveno-beli dres, odlično snašli na startu Superlige.

- Dobro uklopili, mada oni su došli iz FMP-a, to je neki isti sistem, nema prevelikih razlika. Svi se međusobno poznajemo i nije bilo problema što se tiče njihovog uklapanja. Ostaje im da savladaju još nekoliko tehničkih stvari oko akcija i sitnih detalja.

BONUS VIDEO: Delije prozivaju pesmom Novih fosila Grobare sa južne tribine

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.