ŠOU U KLIVLENDU, LEBRON I STIVENSON U STILU KEČERA: Četvrta utakmica prve runde je više ličila na ring nego na košarku... (VIDEO)
Foto: AP

na ivici

ŠOU U KLIVLENDU, LEBRON I STIVENSON U STILU KEČERA: Četvrta utakmica prve runde je više ličila na ring nego na košarku... (VIDEO)

U četvrtom meču serije imali smo prilike da prisustvujem pravom malom ratu Lensa Stivensona i igrača Klivlenda

Objavljeno: 10:29h

Četvrti meč prve runde plej-of serije izmedju Klivlenda i Indijane višeje ličio na čuveni film Dejvida Finčera (Fight Club), nego na košarkašku utakmicu.

Ali ako uzmemo u obzir dugogodišnji rivalitet ove dve ekipe i sportsku netrpeljivost koja postoji izmedju prve zvezde Kavalirsa i Lensa stivensona, viđeni epilog je bio za realno očekivanje.

Tokom celog meča Stivenson je poput stenice dosađivao igračima Klivlenda pa je na razne načine pokušavo da isprovocira i izbaci iz takta suparničke igrače.

Poznat po svom neukroćenom temperamentu i suludim potezima Lens, je još jedamput pokazao da nema trunke srama i da je spreman na sve da bi došao do bitne pobede.

Da napomenemo, rivalitet izmedju Lebrona i Stivensona se javio u finalnoj seriji plej-ofa istočne konferencije sezone 2013/14, a najzanimljiviji momenat i inicijator cele priče bio je trenutak kada Stivenson duvao u uvo Lebronu ne bi li ga dekoncentrisao.

U tom trenutku se rodio rivalitet koji nas i danas zabavlja, kad god se ova dva igrača sretnu na terenu. Kako stvari stoje, imaćemo sreće da gledamo barem još 2 meča izmedju ovih rivala u tekućoj plej-of seriji, pa nas zasigurno očekuje još ovakvih zanimljivih scena punih naboja.Uživajte!

BONUS VIDEO: Radnički - Zemun, borba za titulu na Crvenom krstu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.