DRAMA U PIONIRU! Kad se sastanu Partizan i FMP, tu mora da pršti! Pobednik rešen u poslednjim sekundama! (FOTO)
Foto: Beta

SUPERLIGA

DRAMA U PIONIRU! Kad se sastanu Partizan i FMP, tu mora da pršti! Pobednik rešen u poslednjim sekundama! (FOTO)

U grupi B Superlige Srbije mali gradski derbi

Objavljeno: 21:45h

Partizan je došao do druge pobede u Superligi Srbije, pošto je na svom parketu slavio nad FMP rezultatom 94:90.

Ceo meč gledali smo rezultatsku klackalicu koja nije prestajala sve do samog kraja, kada je Đorđe Gagić postigao svoje prve poene i doneo prednost od +4 37 sekundi pre kraja. FMP je dao trojku za 91:90, ali je istom merom odgovorio Aranitović za konačni rezultat.

KK Partizan
KK Partizan foto: Vladimir Sporčić

Najbolji u ekipi Partizana bili su Vanja Marinković i Najdžel Vilijams Gos sa 26 poena, dok je 13 dodao Amida Brajma, koji je prvi promašaj iz igre imao na minut pred kraj. Kod FMP briljirao je Nemanja Nenadić sa 32 poena, dok su ga pratili Dragan Apić sa 21 i Stefan Pot sa 13.

Sva dešavanja sa utakmice mogli ste da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog.

KRAJ UTAKMICE! U poslednjoj četvrtini gledali smo isto što i u prve tri. Mnogo promena vođstva, a ovoga puta se u tome bolje snašao Partizan. Na minut i po do kraja FMP je vodio sa pola koša, ali su crno-beli sjajnom serijom Vanje Marinkovića došli do prednosti, poveli sa 2:0, odigrali dobru odbranu, izblokirali Dragana Apića, da bi Đorđe Gagić zakucao (njegovi prvi poeni) za 91:87! Međutim, Nenadić je postigao trojku i FMP je odlučio da brani napad. Nije ga odbranio. Aranitović je dao trojku i doneo odlučujuću prednost crno-belima.

69:72 - FMP je bio bolji tim u trećoj četvrtini i posle mnogo, mnogo, mnogo faulova i penala vodi sa tri poena prednosti.

POČELO JE DRUGO POLUVREME, TJ. TREĆA ČETVRTINA!

50:49 - POLUVREME! Veliki broj faulova do sada značajno kvari igru u hali Aleksandar Nikolić. I pored toga, dosta poena i u drugoj četvrtini, u kojoj je poslednji napad imao Partizan i uspeo da na odmor ode sa prednošću od jednog poena.

27:22 - KRAJ PRVE ČETVRTINE! Veoma interesantna prva četvrtina. Dosta poena, rezultatska klackalica, nadamo se da će se nastaviti ovako. Na polovini prve četvrtine FMP je vodio 12:10. Do te prednosti gosti su stigli serijom 6:0 na startu meča, posle koje se bar u prvih pet minuta igralo "koš za koš". Na kraju su crno-beli otišli sa solidnom prednošću na pauzu.

21.00 - Utakmica je počela. Na kraju svake četvrtine ćemo vas obaveštavati o dešavanjima.

20.45 - Igrači se zagrevaju, skoro sve je spremno za početak utakmice.

BONUS VIDEO: Roditelji izvlače deci živu glavu u tuči na Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.