MANU DEL DIOS! Đinobili produžio život Gregovoj gerijatriji, pravo ludilo na Istoku, Janis pogodio za pobedu u poslednjim sekundama! (VIDEO)
Foto: AP

PLEJOF NBA LIGE

MANU DEL DIOS! Đinobili produžio život Gregovoj gerijatriji, pravo ludilo na Istoku, Janis pogodio za pobedu u poslednjim sekundama! (VIDEO)

Svojom igrom, doktor iz Argentine podsetio nas je na vreme od pre jedne decenije, kada je bio na vrhuncu igračke snage

Objavljeno: 08:23h

Košarkaši San Antonija dobili su četvrti meč u seriji sa Golden Stejtom rezultatom 103:90 (30:22, 26:20, 21:29, 26:19) tako da ćemo u utorak gledati i petu utakmicu ove četvrtfinalne serije, pošto je sada 3:1 za vladajuće šampione.

Ključnu ulogu u večerašnjoj utakmici odigrao je prekaljeni Manu Đinobili koji je pogađao kada je bilo najvažnije. Lamarkus Oldridž bio je najefikasniji kod domaćina sa 22 poena i 10 skokova, a sledili su ga Đinobili (16 p, 5 as) i Rudi Gej (14 p, 7 sk).

Voriorse je predvodio Kevin Durent sa 34 poena i 13 skokova, a drugi najefikasniji u poraženom sastavu bio je Klej Tompson sa 12 poena i 5 skokova.

U prvom meču dana Milvoki je savladao Boston sa 104:102, a najefikasniji je bio Janis Adetokumbo koji je postigao i poene za pobedu u dramatičnoj završnici. Postigao je 27 poena.

Klivlend je bio bolji od Indijane pa je sada 2:2 u seriji, a rezultat je bio 104:100. Lebron je predvodio svoj tim sa 32 poena, 13 skokova i sedam asistencija, dok je sa druge strane najbolji bio Domantas Sabonis sa 19 poena, a uz njega je Tadeus Jang dodao 16 skokova.

Vašington Vizardsi su takođe izjednačili na 2:2 u seriji pobedom nad Reptorsima od 106:98.

U pobedničkom sastavu izdominirao je Džon Vol sa 27 poena, 14 asistencija i šest skokova, 31 poen je postigao Bredli Bil, dok je sa druge strane Demar DeRouzan ubacio čak 35 poena, ali je to bilo nedovoljno za 3:1 u seriji.

Naredni mečevi na programu su u noći između ponedeljka i utorka.

BONUS VIDEO: Radnički - Zemun, borba za titulu na Crvenom krstu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.