LJUTI TRENER DENVERA: Jokić ima vruću ruku, a mi bespotrebno šutiramo trojke! Pa, dajte loptu čoveku! (VIDEO)
Majk Meloun i Nikola Jokić, Foto: AP

I u pravu je

LJUTI TRENER DENVERA: Jokić ima vruću ruku, a mi bespotrebno šutiramo trojke! Pa, dajte loptu čoveku! (VIDEO)

Majk Meloun je besneo na ostale igrače zato što više nisu koristili dobro raspoloženog Srbina

Objavljeno: 12:13h

Denver je sve dalje od plej-ofa, iako Nikola Jokić pokušava i grabi svim silama da povuče ekipu i obezbedi učešće u doigravanju.

Srpski reprezentativac je blistao i u noći između utorka i srede kada je punio koš Toronta i pokušavao da razmrda saigrače, ali nažalost nije uspeo u tome i Nagetsi su zabeležili još jedan poraz koji ih udaljava od mesta na kome žele da budu.

Trener Majk Meloun je bio vidno iznerviran posle meča, a posebno mu se nije dopalo to što ostali igrači nisu davali više loptu Jokiću da on završava napade, jer je očigledno bio košgeterski dobro raspoložen.

- On nas je pokrenuo, 29 poena, 11/21 iz igre, 16 skokova, osam asistencija i trebalo je da dobije više lopti. Imali smo lošu selekciju šuta, a kada momak ima vruću ruku onda ne treba da šutiramo trojke bez ikakvog protoka lopte. Dajte loptu čoveku koji je u dobrom ritmu. Košarkaški bogovi funkcionišu tako da ako pogađaš, lopta će te pronaći, a mi to nismo danas imali. Nikola je mogao da ima još bolju utakmicu da smo ga bolje pronalazili tokom meča - rekao je ljuti Meloun.

Majk Meloun je bio veoma ljut posle poraza Denvera od Toronta
Majk Meloun je bio veoma ljut posle poraza Denvera od Torontafoto: AP

On je istakao i da nije zadovoljan igrom svih igrača u odbrani, ali i celokupnim pristupom utakmici.

- Iako smo dobro igrali u napadu protiv jake Torontove odbrane, loši smo bili u odbrani i skoku i samo smo gledali loptu u meču u kom svaki posed znači. Imamo previše odbrana gde dozvoljavamo lake šuteve, fauliramo igrače pri šutu, dajemo previše ofanzivnih skokova protivniku... Imamo sedam utakmica i svaki posed znači. Mi se ponašamo kao da ima još 30 utakmica, a to je neprihvatljivo - rekao je Meloun.

BONUS VIDEO: Dešavanje u Kovilovu uoči otkazanog meča Srbije i tzv. Kosova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.