UŽAS! Miloš Teodosić napravio POTEZ SEZONE U NBA, pa ponovo povredio ISTO STOPALO zbog kojeg je pauzirao 21 utakmicu! (VIDEO)
Miloš Teodosić: Kada ćemo ga ponovo videti na parketu?, Foto: AP/Frank Gunn

nba liga

UŽAS! Miloš Teodosić napravio POTEZ SEZONE U NBA, pa ponovo povredio ISTO STOPALO zbog kojeg je pauzirao 21 utakmicu! (VIDEO)

Teo baš nema sreće sa povredama

Objavljeno:

Miloš Teodosić je u prvih 16 minuta na utakmici protiv Milvokija odigrao najboljih 16 minuta u svojoj NBA karijeri, ali onda je usledio horor, i ponovo povreda istog stopala zbog kojeg je na početku sezone propustio 21 meč!

Teo je u prvoj četvrtini apsolutno razmontirao odbranu Baksa, i za to vreme je postigao 12 poena, šutirajući trojke 4-5.

Uspeo je da napravi i jedan od top 5 poteza sezone u NBA, dodavši bez gledanja i iza leđa DeAndre Džordanu za monstruozno zakucavanje.

Cela klupa Klipersa je ustala da pozdravi potez Tea, ali uskoro su osmesi zamenjeni depresijom i tugom, kad se saznalo da se Srbin neće vraćati u igru zbog plantarnog fascitisa, onog zla koje ga je oteralo na rehabilitaciju ranije u sezoni.

Evo i asistencije godine u NBA, što se nas tiče:

Teo je junački pokušao da odigra još par minuta, posle povrede, ali baš je bolelo, i naš reprezentativac je vidno šepao.

Propustio je šansu i da konačno zabeleži statistiku dostojnu svog imena u NBA, pošto je za 16 minuta postigao 13 poena i podelio 4 asistencije.

Što je najgore, sve ovo se odigralo na Srpsku noć, koju su Klipersi posvetili Teu i Bobanu Marjanoviću (za 4 minuta postigao 5 poena).

Povreda Teodosića nije mogla da dođe u gore vreme za Kliperse, koji su pobedom protiv Milvokija (105:98) nastavili da se bore za plej-of.

Najefikasniji u pobedi Klipersa bio je Tobajas Heris sa 19 poena, a DeAndre Džordan postigao je 12 poena i uhvatio 16 skokova.

Kod Baksa najbolji je bio Janis Adetokumbo sa 26 poena, 9 skokova i 7 asistencija.

Evo i cele Teove partije:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.