JOKIĆEVA ČUDOVIŠNA PARTIJA, ALI DENVER GUBI TRKU ZA PLEJ-OF: Toronto za dlaku bolji od Nagetsa (VIDEO)
Nikola Jokić je bio nezaustavljiv, Foto: AP/Frank Gunn

NBA LIGA

JOKIĆEVA ČUDOVIŠNA PARTIJA, ALI DENVER GUBI TRKU ZA PLEJ-OF: Toronto za dlaku bolji od Nagetsa (VIDEO)

Jokić je bio dominantan protiv Jonasa Valančijunasa

Objavljeno: 12:11h

Nikola Jokić je protiv Toronto Reptorsa, u Torontu, odigrao fenomenalno: za 40 minuta ubacio je 29 poena, uz 16 skokova i 8 asistencija (šut 11-21, 3-7 za 3 poena, 4-4 penali).

Ali sigurni smo da bi sve svoje poene menjao za pobedu protiv Toronta: Denver je izgubio sa 114:110, a izgubio je i veliki deo šansi da će ove godine zaigrati u plej-ofu.

- Imamo još 7 utakmica. Svaki prokleti potez na utakmici je bitan, a mi trenutno ne igramo kao da je bitan. Igramo kao da imamo još 30 utakmica u sezoni, a ja ne mogu da objasnim zašto je to tako. To je neprihvatljivo - besneo je Majk Meloun posle utakmice.

U ekipi Toronta, najboljem timu Istoka, DeRozan, Valančijunas i VanVlit postigli su po 15 poena, a kod Nagetsa dobri su bili Kanađani Džamal Marej sa 15 i Trej Lajls sa 13 poena.

Ipak, heroj utakmice za Toronto je bio Jakob Peltl, koji je svih 12 poena sručio u mrežicu Denvera u poslednjoj četvrtini, uključujući i 8 uzastopnih, kojima je srušen otpor Nagetsa.

Sledeća utakmica za Denver i Jokića, i verovatno poslednja šansa za plej-of, je teško, teško gostovanje u Oklahomi u petak uveče.

Evo Nikoline partije:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.