I Lebron je počeo da igra za raju i zanemaruje taktiku, a to ume da radi fenomenalno! Slatka osveta Ajzee Tomasa Kavsima! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/NBA

Bez gledanja

I Lebron je počeo da igra za raju i zanemaruje taktiku, a to ume da radi fenomenalno! Slatka osveta Ajzee Tomasa Kavsima! (VIDEO)

A sve to gleda Džek Nikolson iz prvog reda

Objavljeno: 15:35h

Klivlend će nekako ući u plej-of ove sezone, u to smo prilično sigurni, ali šta će tamo uraditi i kako će tim izgledati sledeće sezone, to ni sam bog ne zna.

Kavalirsi su pali i drugi put u dve noći u Los Anđelesu, a sada su ih preslišali Lejkersi 127:113, a ono što sigurno unosi nemir u srca njihovih navijača jeste ponašanje Lebrona Džejmsa na terenu.

Jeste opet bio on vodeći igrač Kavsa, ali nekako deluje kao da je i on izgubio veru u tim, pomalo je i indiferentan i počeo je na kraju krajeva i on više da obraća pažnju na estetski utisak njegovih poteza, a da ume videli smo u onoj asistenciji koju je imao za Anta Žižića.

A post shared by NBA (@nba) on

Jednim potezom ruke je izbacio čitavu odbranu Lejkersa i onda gospodski uposlio samog Hrvata koji je lagano zakucao loptu.

A post shared by NBA (@nba) on

Ipak, to nije nikakva uteha navijačima, jer poraz je poraz, a jedini koji ima veze s Klivlendom i koji je bio presrećan zbog toga jeste Ajzea Tomasa koji je baš pre mesec dana šokantno trejdovan iz Ohaja u Los Anđeles i nimalo mu nije bilo drago zbog toga, pa je čak bilo i varnica između njega i Lebrona.

A post shared by NBA (@nba) on

No sada su se uoči meča srdačno izgrlili pre nego je Tomas svojim novim saigračima naredio da svim silama krenu u napad i po pobedu, a oni su ga kao po komandi poslušali.

Džulijus Rendl je bio briljantan sa 36 poena i 14 skokova, 22 je ubacio Bruk Lopez, a po 20 su postigli Tomas i Koldvel-Poup. Na drugoj strani Lebron najefikasniji sa 24, Nens Džunior je ubacio 16, a Zubac 15.

NBA, rezultati:

Atlanta – Čikago 122:129 Nju Orleans – Juta 99:116 Denver – Sakramento 130:104 Dalas – Hjuston 82:105 Boston – Indijana 97:99 Bruklin – Filadelfija 97:120 LA Lejkers – Klivlend 127:113

BONUS VIDEO: Matijas Lesor posle trijumfa Crvena zvezda - Unikaha

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.