UŽAS! Srbi krenuli na duel ABA lige i ostali ZAROBLJENI na -17!
Košarka, Foto: Nebojša Mandić

PAKAO

UŽAS! Srbi krenuli na duel ABA lige i ostali ZAROBLJENI na -17!

Veliki problem za našu ekipu

Objavljeno:

Haos na putevima BiH usled protesta tamošnjih boraca koji su blokirali glavne magistrale, nije mimoišao ni ekspediciju Vršca koja je krenula na sutrašnji meč ABA 2 lige sa Zrnjskim iz Mostara.

U kilometarskoj koloni kod Konjica, koja je blokirana na putu Sarajevo – Mostar, nalazi se i autobus sa vršačkim timom koji je, prema planu već trebalo da odradi trening u dvorani „Bijeli breg“.

- Koliko smo uspeli da saznamo kolona je kilometarska, svi stoje u mestu. Na sreću, uspeli smo da se vratimo nekoliko stotina metara dalje i da stanemo na jednoj pumpi, tako da je sada malo bolje – kaže direktor Vrščana Predrag Kanački.

Iako situacija nije ni malo naivna, jer je spoljna temperatura -17 stepeni, Kanački dodaje da porodice igrača nemaju razloga za brigu.

- Nije prijatno, ali za sada je, bar što se nas tiče, sve pod kontrolom. Nalazimo se u toplom. Takođe i imamo goriva. Sve vreme smo u kontaktu sa našim sutrašnjim domaćinima, ekipom Zrinjskog, ali i čelnicima ABA lige i čekamo dalja uputstva – smireno će Kanački.

Zanimljivo da je Vršac, na istom putu, početkom februara 2012, tada pod imenom Hemofarm, imao slične probleme. Vršani su tada, zbog velikog neveremena bili zavejani, pa su na putu od Banata do Mostara proveli čak 49 sati.

BONUS VIDEO: BRŽI OD PANTERA, OPASNIJI OD ANAKONDE! Neviđenim zahvatom džiu-džicu majstor onesposobio protivnika!

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.