Željko Pantić otvorio dušu o pomoći za bolesnog sina! Ono što je uradio Čović, Isaija i njegov otac nikada neće zaboraviti! (VIDEO)
Isaija Pantić, Željko Pantić i Nebojša Čović, Foto: Printscreen/Instagram

čovek je čovek

Željko Pantić otvorio dušu o pomoći za bolesnog sina! Ono što je uradio Čović, Isaija i njegov otac nikada neće zaboraviti! (VIDEO)

Svaka čast i nema divnije vesti od te da se borba za mladi život uspešno nastavlja!

Objavljeno: 17:38h

Celu Srbiju je potresla priča malog Isaije Pantića koji boluje od izuzetno retkog i neklasifikovanog tumora na mozgu.

Njegov otac i voditelj "TV Partizan" je sa svojom porodicom zamolio za pomoć i skupljanje sredstava za put u SAD na lečenje, a na kraju je u tome i uspeo.

U akciju su se uključili i ljudi iz Crvene zvezde i još jednom dokazali da su Srbi najbolji kada je najteže.

Željko Pantić je otkrio i kakav doprinos je dao Nebojša Čović.

- Nekako, ova akcija skupljanja pomoći za operaciju 5. marta pokazala je koliko ovakve situacije umeju da premoste neprijateljstva i rivalitete. Naravno, ne sve. Koliko u ovakvim situacijama shvatimo koliko jesmo dovedeni na niske grane odnosa Zvezde i Partizana, ali kada se zagrebe ispod, vidi se da negde ipak imamo mnogo zajedničkog i veza koje opstaju u najteže vreme. Činjenica da su se uključili navijači Zvezde, Nebojša Čović, kasnije Zvezdan Terzić. Negde ovo uključuje priču o našim odnosima i zašto su niski. Ovo pokazuje najbolje lice toga što se zove srpski fudbal. Bez njihove pomoći Isaija bi otišao na operaciju, ali je dragoceno to što su se oni, i Džajić i ostali odlučili da pomognu na nekom nivou koji govori da su iskreni u tome. Tu je i Nebojša Čović, došao je na krajnje ljudskom nivou, kao Žarko Zečević, Ćurković, tako neki ljudi... Tako je i Čović dao 1.000 evra, čak hteo da šalje kola. Na krajnjem ljudskom i roditeljskom nivou smo se našli i sve je krenulo od košarkaškog kluba - rekao je Pantić.

On se dotakao i one čuvene izjave Bože Kopirivice u kojoj je rekao da bi radije navijap za 11 Hitlera, nego za Crvenu zvezdu.

- To je generalizacija koja je opasna, ona je odgovor na drugu generalizaciju sa druge strane kako je Partizan osnovan u Zagrebu, krenula su izmišljanja kako je klub osnovao Franjo Tuđman. Na tu generalizaciju se pojavilo drugo krilo koje reaguje da bi navijalo za 11 Hitlera. Ja sam rekao na SOS kanalu, nije mi bilo žao da Zvezda u Evropi pobeđuje kada je tu bio Den Tana ili Piksi.

O tome kako je Den Tana spasio njegovog sina od davljenja i zašto će mu Dragan Džajić biti zauvek zahvalan, pogledajte u emisiji "TV Partizan".

BONUS VIDEO: BRŽI OD PANTERA, OPASNIJI OD ANAKONDE! Neviđenim zahvatom džiu-džicu majstor onesposobio protivnika!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.