ZATO ŠTO JE ŽIVOT VAŽNIJI: Partizanovci, Zvezdaši, KK Crvena zvezda, Divac, Modrić, Bogdan, svi se ujedinili zbog malog Isaije! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/zeljko_pantic

Klupske boje su nebitne

ZATO ŠTO JE ŽIVOT VAŽNIJI: Partizanovci, Zvezdaši, KK Crvena zvezda, Divac, Modrić, Bogdan, svi se ujedinili zbog malog Isaije! (VIDEO)

Sin Željka Pantića boluje od retkog oblika tumora na mozgu i neophodna je pomoć, a javnost se veoma brzo ujedinila bez obzira na klupsku pripadnost

Objavljeno: 16:31h

Sin voditelja i novinara klupske televizije Partizana, Željka Pantića, Isaija je oboleo od retkog oblika tumora na mozgu, a vest o njegovoj bolesti i borbi za život je ujedinila Srbiju.

Nakon što je upućen javni apel porodice za pomoć brojne javne ličnosti i sportisti su se uključili u akciju, a da kada je reč o bolesti i humanosti ne postoje navijačke razlike, već jedinstvo možemo videti i na primeru poznatog foruma na kome se okupljaju navijači Crvene zvezde "Red star Belgrade".

Isaija Pantić, sin novinara Željka Pantića, oboleo je od retkog zloćudnog tumora na mozgu
Isaija Pantić, sin novinara Željka Pantića, oboleo je od retkog zloćudnog tumora na mozgufoto: Printscreen/Youtube/Danas Conference Center

Na forumu je odmah pokrenuta akcija i pozvani su svi ljudi dobre volje i u mogućnosti da pomognu, jer je misija pomoći u spasavanju ljudskog života mnogo važnija od boja klubova koje bodre.

- Malom Isaiji do ponedeljka, 19. februara, potrebno je 126.713 dolara za operaciju. Isaija, sin Željka Pantića, novinara Partizana, ima 13 godina i u junu prošle godine na rutinskom očnom pregledu konstantovan mu je ogroman maligni tumor mozga koji je hitno i uspešno operisan 9. juna na Neurohirurškoj klinici u Beogradu. Dečaku je potrebna pomoć na jednoj od najboljih klinika u Vašingtonu, gde bi bili urađeni svi testovi i bio bi napravljen plan lečenja. Porodica je obezbedila troškove prevoza i jednomesečnog boravka u SAD. Problem su kratki rokovi i činjenica da do ponedeljka mora da bude prikupljen sav novac. Budimo ljudi, budimo humani, budimo zvezdaši - pomozimo detetu - napisano je na portalu.

Uz njih se u akciju uključio i košarkaški klub Crvena zvezda, koji je uputio poruku putem Tvitera da je "život važniji".

Takođe i Napredak iz Kruševca je poručio da će kompletnu zaradu od karata za meč protiv Spartaka na startu prolećnog dela sezone Superlige Srbije uplatiti za pomoć malom Isaiji.

- Odlukom uprave kluba, sav prihod od prodatih ulaznica sa meča između našeg tima i ekipe Spartaka će biti doniran za lečenje Isaije Pantića, kome je dijagnostikovan tumor na mozgu i potrebna mu je hitna operacija u inostranstvu - stoji u saopštenju Kruševljana.

U akciju pomoći su se uključili i Predrag Mijatović, Vlade Divac, Luka Modrić, Bogdan Bogdanović i mnogi drugi.

Za sve one koji žele da pomognu, evo i načina kako to mogu da urade:

Uputstvo za uplate u dolarima:

Intermediary: SWIFT code:CITIUS33 ABA routing code: 021000089 CITIBANK n.a. New York, NY United States Account with Institution: DBDBRSBG Banca Intesa ad Beograd, Milentija Popovića 7b, 11070 Novi Beograd, Republic of Serbia Beneficiary Customer: IBANRS35160513020252693375 ISAIJA PANTIC BEOGRAD SRBIJA

Uputstvo za uplate u evrima:

Intermediary: BCITITMM Intesa Sanpaolo spa Milano Italy Account with Institution: DBDBRSBG Banca Intesa ad Beograd, Milentija Popovića 7b, 11070 Novi Beograd, Republic of Serbia Beneficiary Customer: IBANRS35160513020252693375 ISAIJA PANTIC BEOGRAD SRBIJA

Uputstvo za update u dinarima:

Banca Intesa ad Beograd, račun broj 160-5110200189750-79 Pantić Isaija, Beograd, Srbija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.