Radonjić posle novog trijumfa: Ostvarili smo ono što smo hteli! (FOTO)
Foto: Beta

to je to!

Radonjić posle novog trijumfa: Ostvarili smo ono što smo hteli! (FOTO)

- Ono što smo do sada radili je jedno, a sada sledi najvažnije, kao i pripreme za sledeći meč, koji se igra u utorak i u kome želimo da pred našim navijačima dođemo do prednosti

Objavljeno:

Dinamik je sezonu završio na petom mestu, odmah iza timova koji su se takmičili u Jadranskoj ligi, što posebno raduje Nikolića.

foto: Dado Đilas

- Čestitam igračima, upravi i posebno (vlasniku) Veliboru Jojiću na uspešnoj sezoni. Nema šta mnogo da se kaže o utakmici: jači su, bolja su ekipa, uigranija, evroligaška, odigrali su više utakmica. U prvom poluvremenu su malo nonšalantno prišli, a mi smo pokazali da možemo da igramo i fizički i mentalno protiv njih dok smo imali snage. Bilo mi je bitno da nas ne prebiju kao što su prebili Borac i neke druge klubove, ali mislim da smo mi iz KLS-a dali veliki doprinos ligi. Teško su gubili i Vršac i Borac, a Mega je prve tri utakmice dobila na sreću. Izvukli su se ’jadranci’. Mi smo tim petim mestom obezbedili tu B Jadransku ligu ako se napravi. Čestitam svima i hvala svima i navijačima koji su nas bodrili cele sezone“, rekao je Nikolić.

(Espreso.co.rs/Sportske)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.